Bıçak Sanatı - Forum

Göçebe (Nomads)

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
Ynt: Göçebe (Nomads)
« Yanıtla #20 : 13 Eylül 2014, 01:10:16 »
maşallah elinize sağlık çok güzel olmuş
[/quote]

Alfabemizde "W" harfi mi varmış? Haberim yoktu...

[/quote]

Vallahi ustam birazcık ukalalık yapmış gibi olucam affınıza sığınarak fakat şu anda Türkçede qwx gibi harfler kullanılıyor diye biliyorum köy ismi bile koyulabiliyor bu harfleri içinde barındıran fakat bu durumdan en az bende sizin kadar rahatsızım ... saygılar
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #21 : 13 Eylül 2014, 14:13:26 »
way wayy çifteye bak süper.
nedir bu çiftenin markası..?
trap için mi.._?

Alfabemizde "W" harfi mi varmış? Haberim yoktu... Yan yana iki nokta ("..") şeklinde noktalama işareti kullandığımızı da bilmiyordum...

Trapta süperpoze tüfekler kullanılıyor diye aklımda kalmış. Kesinlikle o konuda da hatalı olmalıyım...

Haklısınız Güzelim dilimizi köreltiyoruz asilmilasyona maruz bırakıyoruz. O zaman tekrar yazayım Vayyy vayyy çifteye bak.
Trapta genellikle süper poze kullanılır profösyoneller için. Ancak bizim gibi amatörler de avcı bayramlarında kendi tüfeğini kullanır. Çiftenin dipçik kısmı enteresan şekillerde ancak namlunun üstündeki markayı okuyamadım ne çiftesidir bu silah..?

Murat AKIN

• 619
  • Meslek: Emekli teknik öğretmen
  • Yer: Tekirdağ
« Yanıtla #22 : 13 Eylül 2014, 15:30:24 »

Haklısınız Güzelim dilimizi köreltiyoruz asilmilasyona maruz bırakıyoruz. O zaman tekrar yazayım Vayyy vayyy çifteye bak.
Trapta genellikle süper poze kullanılır profösyoneller için. Ancak bizim gibi amatörler de avcı bayramlarında kendi tüfeğini kullanır. Çiftenin dipçik kısmı enteresan şekillerde ancak namlunun üstündeki markayı okuyamadım ne çiftesidir bu silah..?

Vay, vay çifteye bak.
Trapta genellikle süper poze kullanılır ustalar için. Ancak bizim gibi yeni başlayanlar de avcı bayramlarında kendi tüfeğini kullanır. Çiftenin dipçiği ilginç görünümlü şekillerde ancak namlunun üstündeki markayı okuyamadım ne çiftesidir bu silah?

Bazı sözcükleri değiştirince yine anlaşılıyor.

Dilimiz bizim bayrağımız, bir yorum yazarken özen gösterilirse daha iyiye doğru yol alacağız.

Batman

• 94
  • el sanatları hayranı
  • Yer: Germany
« Yanıtla #23 : 13 Eylül 2014, 22:01:46 »
Ellerinize sağlık, ikiside şahane olmuş!

ÇİNİCİ

• 132
  • Meslek: işci
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #24 : 17 Eylül 2014, 19:32:00 »
Ustam ellerine emegine saglık ikiside cok güzel.sen usta değil gerçekten iltifat değil bence hakettiği gibi büyük bir sanatkarsın.

S.G.

• **
  • 262
  • Meslek: serbest
  • Yer: izmir
« Yanıtla #25 : 17 Eylül 2014, 23:26:51 »
 Tüfeğin altındaki logo çift başlı kartal huğlu markasının logosu sanırım tüfek huğlu. Kasasına ve yandaki yazı karakterine kasa gravür tipine bakılırsa eski huğlulardan, zaten huğlununda eskileri tutuluyo daha çok. Ama şuanki görüntüsüyle özel yapım ingiliz çiftelere benzemiş  :2up Elinize sağlık bıçakta tüfekte mükemmel işçiliğinizle çok değerli olmuş.
Keskin bıçak önce sahibini keser :)

https://www.instagram.com/12kalibre

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #26 : 17 Eylül 2014, 23:47:19 »
Cidden merak ettim kadar varmış. Harika bir silah kazasız belasız kullanın inşallah.