Mehmet Bey, fotograflar diyor ki "Gölge etme başka ihsan istemem senden" Namluyu beğendim, bu arada.
Ustam, güzel olmuş eline koluna sağlık .
Mehmet usta ellerine sağlık çok güzel
üstadım eline sağlık gayet güzel olmuş
Önceki fotoğraflar aldatmış çoğumuzu Benim zaten hoşuma gitmişti ama bu yeni fotoğraflarla tescillendi. Elleriniz dert görmesin.
mehmet ustam sen hep nadide işler çıkartırsın ancak bence boynuz üzerinde o sarı perçin pimler gözükmeseymiş daha da güzel olurdu diye düşünüyorum...saygılar..
Alıntı yapılan: bora atalay - 18 Kasım 2012, 22:53:31mehmet ustam sen hep nadide işler çıkartırsın ancak bence boynuz üzerinde o sarı perçin pimler gözükmeseymiş daha da güzel olurdu diye düşünüyorum...saygılar..bu resimleri görünce ilk düşüncelerimi geri alıyorum ellerine sağlık mehmet ustam
Mehmet Usta eline sağlık, gayet güzel olmuş. Bence sen makina alana kadar yaptığın bıçakların fotoğraflarını aynı arkadaşın makinasıyla çek
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 22 Kasım 2012, 23:12:02Mehmet Usta eline sağlık, gayet güzel olmuş. Bence sen makina alana kadar yaptığın bıçakların fotoğraflarını aynı arkadaşın makinasıyla çek +1
elinize saglik guzel bir caki olmus ustam
Ellerine sağlık ustam çok güzel olmuş