Bıçak Sanatı - Forum

İstanbul avrupa yakasında geyik boynuzundan sap yapabilecek usta varmı ??

reis3735

• *
  • 8
  • Yer: istanbul
Arkadaşlar elimde güzel bir geyik boynuzu var ve ben bu boynuza tercih etmesemde milli bir av bıçağı takmak istiyorum bıçak: STARLİNG T4521 av bıçağı takmak istiyorum Bana yardım edebilecek işinin ehli bir arkadaş varmı yardımcı olursanız teşekkür ederim boynuz tam orta çapta çok kalın değil incede değil bıçağı ve sapı burada gördüm bir arkadaş yapmış hoşuma gitti bende yaptırmayı düşünüyorum.
Şimdiden Teşekkürler...   :-\

Aşağıdaki resimler bu siteden alınmıştır örnek olarak göstermek amaçlı koydum bunun aynısından yapmayı istiyorum.

Sayın Reis3735, foruma katılan arkadaşlar genel olarak "merhaba" kısmında kısaca kendilerini tanıtırlar. Kendinizi bu bölümde tanıtırsanız seviniriz. Milli av bıçağı dediğiniz nedir, biraz açarmısınız.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
mil --> gizli kuyruk
milli --> gizli kuyruklu
diye anladım ben.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

mil --> gizli kuyruk
milli --> gizli kuyruklu
diye anladım ben.
Haa, anladım.

reis3735

• *
  • 8
Kusura bakmayın arkadaşlar bu iş için baya heveslendim ve yazdım ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum ismim Hasan buraya yeni kayıt oldum ve burada yardımcı olacağınızı düşünüp konu açtım . tavşan avında güzel bir boynuz buldum ve o resimlerde görülen bıçaktan yapmayı kafaya taktım kendim boynuzu rezil etmek istemeyip daha iyi bir ustanın elinde şekil almasını istedim fakat İstanbulda bir usta tanımıyorum bıçağı filan herşeyi aldım fakat usta yok .s

reis3735

• *
  • 8
mil --> gizli kuyruk
milli --> gizli kuyruklu
diye anladım ben.
Evet milli bıçak gizli kuyruklu bıçak aldım. :)

BAM_35

• 589
  • Murat ARIKUT
    • ma | d tasarım ve danışmanlık (sadece iletişim bilgileri)
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir, Konak
Yahu bu kadar saat sonra anladığıma göre durumu. Ben iş falan yapamam artık. İyi geceler diyeyim o zaman.
Sabır bittiğini düşündüğümüz yerde başlar...
Ve bireylere verdiğimiz değerle ters orantılı olabilir ;)

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
İstanbulda neredesiniz benim bu tür bir çalışmam oldu ararsanız yardımcı olurum

reis3735

• *
  • 8
abicim ben bağcılarda oturuyorum bi telefon numarası filan versen sana ulaşsam olur aslında kışın ava gidicem o zamana kadar bıçak hazır olsun istiyorum . :)

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
Ben topculardayım 0532 375 0199

Sayın Reis3735, foruma katılan arkadaşlar genel olarak "merhaba" kısmında kısaca kendilerini tanıtırlar. Kendinizi bu bölümde tanıtırsanız seviniriz.  http://www.bicaksanati.com/forum/merhaba/