Bıçak Sanatı - Forum

Avuç İçi Taşlama

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
Ynt: Avuç İçi Taşlama
« Yanıtla #20 : 29 Mart 2012, 12:59:50 »
Arkadaşlar maddiyata birşey ditemem ama marka konusunda makita derim.güç uzun ve sorunsuz çalışam
http://www.724magaza.com/MAKITA-9564H-AVUC-TASLAMA,PR-555.html ama ona görede fiyat tabiki
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #21 : 29 Mart 2012, 14:12:12 »
Usta ne eddin sen yahu... :'(
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

vedatgizlenci

• 309
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Bursa Mudanya
« Yanıtla #22 : 29 Mart 2012, 14:13:57 »
Slm Hüseyin

Dün özelden mesaj attım ama sanırım forum sisteminde sorun var yada benim pc de mesajlar gitmiyor. Benim makinayı istersen ve adresini gönderirsen kargo yapayım sana. Şu anda ikinci makine olduğu için boşaçıktı. İki yıllık vegayet güzel çalışıyor. Crown marka.

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
« Yanıtla #23 : 29 Mart 2012, 15:33:28 »
 :2up  :2up
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #24 : 29 Mart 2012, 16:39:12 »
Slm Hüseyin

Dün özelden mesaj attım ama sanırım forum sisteminde sorun var yada benim pc de mesajlar gitmiyor. Benim makinayı istersen ve adresini gönderirsen kargo yapayım sana. Şu anda ikinci makine olduğu için boşaçıktı. İki yıllık vegayet güzel çalışıyor. Crown marka.
:2up

Kipmen Sanat web sitesi

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
« Yanıtla #25 : 29 Mart 2012, 16:41:39 »
Dedim, diyorum ve hep diyeceğim. Bu forum bambaşka...Vedat ustam özelden mesaj attım gelmediyse buradan devam ederiz. Makinemizin  günahı nedir?
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

vedatgizlenci

• 309
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Bursa Mudanya
« Yanıtla #26 : 29 Mart 2012, 19:46:43 »
Makinanın günahı falan yok tertemiz gelecek sana. ;) Adresini yazarsan yarın göndereyim.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #27 : 29 Mart 2012, 20:04:53 »
forumumuzdakı bu dayanışma ,  sanırım yenı gelen arkadaşlarımızada  burada işlerin nasıl yürüdüğünü ve hangi seviyede arkadaşlıklar ,dostluklar , yardımlaşma olduğunu  anlatıyordur..   bıçak sanatını sevıyorum, tıpkı bır parçam gıbı  :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #28 : 29 Mart 2012, 20:18:29 »
benıde gaza getırdınız bu gün bunları aldım  gerçekten ıhtıyacım vardı hesaplıda geldı..  ;)

http://www.ensarshop.com/urun/black-decker-kg915k-elektrikli-900-watt-avuc-taslama.aspx
http://www.ensarshop.com/urun/bosch-gbh-2-24-d-elektrikli-790-watt-sds-plus-kirici-delici.aspx   gıttı paracıklar ;D
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
« Yanıtla #29 : 29 Mart 2012, 20:44:16 »
Makinanın günahı falan yok tertemiz gelecek sana. ;) Adresini yazarsan yarın göndereyim.

Ne diyeyim üstat... Teşekkürlerimle.Yapabilirsem ilk bıçağı size hediye etmek isterim.

Ercan Utkun

• 388
  • Meslek: eğitimci- 1975
  • Yer: aydın
« Yanıtla #30 : 28 Ağustos 2012, 17:39:29 »
      Yazılanları okuyorum bi gözümü karartıp alayım diyorum bi tırsıyorum :)
Bıçak profili keserken ne tür ne kalınlıkta taş kullanılır taşlama yaparken ne tür taş kullanılır?
Bilgi sahibi olunmadan,fikir sahibi olunmaz.