e artık bızede hayırlı ugurlu olsun demek düşer MAŞŞALAH engının elı bu işlere pek yatkın yakında benıde gecer dıye kokuyum
Engin eline sağlık bıçağı bitirmişsin harika olmuş.
enginim neler yaptınız bakayım siz öyle ben yokken >:(ama yinede eline sağlık gayet başarılı murat aganın elinden su içtiğin belli oluyo :2upsüppper
Bana çok sağlam gözüktü benim ilk bıçağım bunun gibi olsa ne isterim Ellerinize sağlık.
Alıntı yapılan: balıkcı - 19 Nisan 2012, 18:34:11e artık bızede hayırlı ugurlu olsun demek düşer MAŞŞALAH engının elı bu işlere pek yatkın yakında benıde gecer dıye kokuyum sevgili ustacım boynuz kulağı geçermiş derler ama benim seni geçmek gibi bi şansım yok senden öğrenecek bir çok şeyimin olduğunu bende çok iyi biliyorum bana vermiş emeğinden dolayı çok mutluyum umarım senin gibi bi dosta ve sanaatkara layık olurum. iyiki varsın balıkçı ustam
Alıntı yapılan: arnavut-engin - 19 Nisan 2012, 23:37:08Alıntı yapılan: balıkcı - 19 Nisan 2012, 18:34:11e artık bızede hayırlı ugurlu olsun demek düşer MAŞŞALAH engının elı bu işlere pek yatkın yakında benıde gecer dıye kokuyum sevgili ustacım boynuz kulağı geçermiş derler ama benim seni geçmek gibi bi şansım yok senden öğrenecek bir çok şeyimin olduğunu bende çok iyi biliyorum bana vermiş emeğinden dolayı çok mutluyum umarım senin gibi bi dosta ve sanaatkara layık olurum. iyiki varsın balıkçı ustam kulagım mı çınladı ne
İlk bıçak olmasına ragmen gayet güzel bir iş çıkarmışsınız,tebrikler...