Bıçak Sanatı - Forum

bıçak yapmak için yardımm ?

miracbilgin

• *
  • 4
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: Trabzon/Sürmene
bıçak yapmak için yardımm ?
« : 15 Şubat 2012, 00:25:56 »
arkadaşlar bıçak yapmak istiyorum. profilde olan bora bıçağım dan yola çıkarak böyle bir taslak oluşturdum ama yeni olduğumdan hangi malzemeyi kullansam iyi olur diye ustalardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Taşı aşındıran suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir...

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Ynt: bıçak yapmak için yardımm ?
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2012, 09:38:47 »
öncelikle kolay gelsin diyeyim. profiliniz güzel ama taşlama eşiği sanki bir miktar daha yukarı kaysa güzel olur. çelik malzeme olarak da ck 67 ile rahatça çalışırsınız diye düşünüyorum. bi bakın bakalım, belki elindeki ck 67 ve ona yakın malzemeyi satan/veren birileri vardır forumda ^-^
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2012, 09:46:03 »
genişlik 4cm civarı kurtarıyorsa 440c ve d-2 var olamdı 1095 var  ;)

http://www.bicaksanati.com/forum/vitrin/440c-ve-1095-lama/msg52875/?topicseen#msg52875
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

kemankeş

• *
  • 2
  • Yer: bursa
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2012, 13:34:23 »
şelamn aleyküm bn foruma yeni uye oldum demiryolu çivisinde bıçak yapmayı düşünüyorumda bu çiviyi nerden temin edebilirim saygılar

meemz1978

• 249
  • Kaan
    • Arma GIDA
  • Meslek: Yönetici
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs 2012, 14:00:59 »
şelamn aleyküm bn foruma yeni uye oldum demiryolu çivisinde bıçak yapmayı düşünüyorumda bu çiviyi nerden temin edebilirim saygılar

Demiryolundan sökün  >:D

İlgili bölüme kendinizi tanıtıp, bir merhaba derseniz sizi tanımış oluruz. daha çok arkadaşımız da size yardımcı olur, belki çevrenizde size yakın arkadaşlarımızla iletişime geçme şansınızda olur. Ayrıca mesajlarınızda kısaltmalar yerine imla kurallarına uymanızı rica edeceğim, aramızda yaşlı başlı üyelerimiz var biz gençlerin kısaltmalarından anlamayabilirler.

Demiryolundan sökmeyin sakın :) zaten şu an "Railroad spike" demiryollarında kullanılmıyor, bende bir ara heveslenmiştim, Haydarpaşa'da çalışan bir tanıdığımdan yardımcı olmasınıda istemiştim, sormuş araştırmış sağolsun ancak yanılmıyorsam sadece Edirne'de bir depoda varmış demişti ancak sonra kendiside tayin oldu gitti geçen sene :( eğer bulursanız bir iki tane de ben isterim :)
One for All, All for One...

kemankeş

• *
  • 2
  • Yer: bursa
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2012, 14:07:21 »
yardımınız  için teşekkürler  ayrıca kusura bakmayın ... :)