Özgür usta helal olsun. Sürekli bir şeyler üretiyorsun ellerin dert görmesin.Bu katlama sayısı bana daha güzel geldi.
valla bende sastim kaldim hizina yetisemiyorum bugun ozgur abiyle benim atolyedeydik beraber bi damaskus dagbayir yaptik yanliz ozgur ustayi calisirken izlemenezi tavsiye etmem ya cok hirslanip elinizin bitarafini kesersiniz yada soguyup bu hobiden vazgecersiniz lamayi kesip profili cikarmasi agiz kabza vs toplamda 20 dakika surmedi isil islemide cakmagiyla yapip bitiricek sandim
Ellerine sağlık. Bu az katmanlı damastı bende çok sevdim. Damast ve dağbayır güzel olmuş, tam koleksiyonluk. Bu arada fotoğraf konusunda hakikaten bişeyler yapmalısın. Yaptığın bıçakları yakından gören biri olarak fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzeller.
Ellerine sağlık Özgür abim harika görünüyor böyle bile
Al benden de o kadar Biliyorsun bana gönderdiğin dağ bayır çoktan bitti ama daha bugün makinenin pilini dolduruyorum. Yarın fotosunu çekip yayınlayacağım inşallah.
Eline sağlık abi gerçektende az katlanmış çeliğin ayrı bir çekiciliği var
Alıntı yapılan: ecorotti - 23 Kasım 2013, 23:34:38Özgür usta helal olsun. Sürekli bir şeyler üretiyorsun ellerin dert görmesin.Bu katlama sayısı bana daha güzel geldi.eyvallah ustadım sağ olasın Alıntı yapılan: mehmet pptroko - 23 Kasım 2013, 23:53:03valla bende sastim kaldim hizina yetisemiyorum bugun ozgur abiyle benim atolyedeydik beraber bi damaskus dagbayir yaptik yanliz ozgur ustayi calisirken izlemenezi tavsiye etmem ya cok hirslanip elinizin bitarafini kesersiniz yada soguyup bu hobiden vazgecersiniz lamayi kesip profili cikarmasi agiz kabza vs toplamda 20 dakika surmedi isil islemide cakmagiyla yapip bitiricek sandim mehmetcim okadar sürdümü yahu ısıl işlem çakmağımı evde unutmuşum yoksa o işide hallederdik
ustam gözlerimiz bayram etti sayenizde. bide dağbayır dışında bi çalışma yapsanız ne güzel olur