Bıçak Sanatı - Forum

BANT ZIMPARA MAKİNASININ VİDEOLARINI EKLEDİM

serdarhavsut

• 391
  • Meslek: Geri dönüşüm
  • Yer: İzmir
Ynt: BANT ZIMPARA MAKİNASININ VİDEOLARINI EKLEDİM
« Yanıtla #20 : 26 Ocak 2012, 12:15:16 »
bu sürücü 3 beygir 3000 devirli motorlara uygunmudur ? Gerçi yazıyormuş 2,2 kw. Evet bu ürün uygun ostimde bayileri varmış en kısa zamanda gideyin :)
Çalışmadan , yorulmadan , öğrenmeden , rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler , evvela haysiyetlerini , sonra hürriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar...

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

circassian

• 1133
  • Burak Ekit
  • Meslek: dis hekimi
  • Yer: istanbul-besiktas
« Yanıtla #21 : 26 Ocak 2012, 12:18:04 »
Serdar , 2,2 kw olani 400 kusur olmasi lazim haberin olsun, suradan kesin fiyat ogrenebilirsin, ben buradan almistim

www.tanerelektrik.com.tr
Tüfek icat oldu mertlik bozuldu
Ali Rusen ( ya da Koroglu ) 16,yy

serdarhavsut

• 391
  • Meslek: Geri dönüşüm
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #22 : 26 Ocak 2012, 12:36:33 »
Şimdi taner elektrikle görüştüm , 2,2 kw için olan model yine e100 serisiymiş. Giriş 220 olana 364+kdv dediler, Ankara'da aynı ürüne 398+kdv dediler.
Çalışmadan , yorulmadan , öğrenmeden , rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler , evvela haysiyetlerini , sonra hürriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar...

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #23 : 26 Ocak 2012, 13:14:40 »
Önce kasnaklı yapın, sonra isterseniz her zaman bir invertör bağlarsınız derim, şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı gerçi...
Bu arada taşlama için yardımcı araçlar eliniz alışınca çöpü boylayacaktır, haberiniz ola  ;)

Kipmen Sanat web sitesi

murat güleç

• 1029
  • Yer: Ordu
« Yanıtla #24 : 26 Ocak 2012, 16:50:37 »
Önce kasnaklı yapın, sonra isterseniz her zaman bir invertör bağlarsınız derim, şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı gerçi...
Bu arada taşlama için yardımcı araçlar eliniz alışınca çöpü boylayacaktır, haberiniz ola  ;)
aynen katılıyorum. serbest çalışmaya alışıp tadını alınca aparatta ne oluyormuş. ağız açarken tabla bile fazlalık.

« Yanıtla #25 : 26 Ocak 2012, 17:41:32 »
Doğru diyorsunuz da, aparatı olanında zaten elinin alışma olasılığı çok az  ;)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #26 : 26 Ocak 2012, 17:57:17 »
bazen aparat bazende serbest olarak taşlama yapıyorum . ama sağ taraftan taşlama yaparken kesın açıyı bozuyorum serbest taşlama yaparken. sanırım sağ tarafı görememekle alakalı.
ama aparat gerçekten çok düzgün ve hızlı iş çıkarmanıza yardımcı oluyor..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
  • Meslek: işletmeci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #27 : 26 Ocak 2012, 23:29:06 »
Kiridashi yapın böyle sorunlarınız olmasın :D :D :D :D

Şaka bir yana konu buralara gelmişken sorayım. Aklımda toplam boyu 40cm civarı olacak bir tanto projesi var. Malzeme 5mmd2. Bu malzemeden böyle bir bıçak yaparken kiridashi gibi tek taraftan ağız açsak olur mu?

circassian

• 1133
  • Burak Ekit
  • Meslek: dis hekimi
  • Yer: istanbul-besiktas
« Yanıtla #28 : 27 Ocak 2012, 00:58:10 »
Orkun , tek tarafli tanto bir-iki tane filan yapilmistir belki , ama cok klasik bir yaklasim sayilmaz. illa da yapacagim dersen soyle modern yaklasimlar da yok degil hani,
Tüfek icat oldu mertlik bozuldu
Ali Rusen ( ya da Koroglu ) 16,yy

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
  • Meslek: işletmeci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #29 : 27 Ocak 2012, 09:49:35 »
Bu resimler beni biraz daha cesaretlendirdi. Profili çıkarınca bir konu açayım da oradan sora sora devam ederim artık.

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #30 : 27 Ocak 2012, 22:39:05 »
Çok güzel ve kullanışlı olmuş ben yaparken hem yatay hem dikey düşündüm ama kasnaklı yapmak zorunda kalınca vazgeçtim(tamamen duygusal) hemen hemen seninki gibi bir plan yapmıştım birde ben polisaj koydum üzerine o işi hep bozdu o yüzden yatay çalışma fikrini iptal ettim.Ama tamamen hayelimdeki ve çizimini yaptığım makinaya benziyor Güle güle kullanın.Ben 15 günde motoru yaktım inşallah sizde bir problem olmadan hayırlısıyla çalışırsınız.Şimdi sardırma peşindeyim
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

ibrahim 6360

• 407
  • Meslek: Ticaret
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #31 : 29 Ocak 2012, 17:05:48 »
Çok güzel ve kullanışlı olmuş ben yaparken hem yatay hem dikey düşündüm ama kasnaklı yapmak zorunda kalınca vazgeçtim(tamamen duygusal) hemen hemen seninki gibi bir plan yapmıştım birde ben polisaj koydum üzerine o işi hep bozdu o yüzden yatay çalışma fikrini iptal ettim.Ama tamamen hayelimdeki ve çizimini yaptığım makinaya benziyor Güle güle kullanın.Ben 15 günde motoru yaktım inşallah sizde bir problem olmadan hayırlısıyla çalışırsınız.Şimdi sardırma peşindeyim

Çok teşekkür ederim ,bu şekilde maliyati biraz fazla fakat çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum tek makine ile her türlü çalışma imkanınız oluyor.Motor konusunda inşallah birşey olmaz diyelim ,siz herhalde fazla yüklendiniz özellikle polisaj da motor çok zorlanmıştır diye düşünüyorum,Allah'dan bendenizde iş yerinde polisaj motoru var orada hallediyorum polisaj işini.
Fotoğraf "Çekilir", Resim "Çizilir" :)