Cok guzel olmus , ellerinize saglik. Agac cok guzelmis diyecegim , ama cakiyi golgede birakmasin diye soylemedim 
evet bu sefer güzel bir kabze malzemesi çıkardım.
elinize sağlık, gerçekten çok güzel bir çakınız olmuş.
tebrikler 
Sağol usta.
İşte bu kadar, ellerine sağlık osman, tek kelimeyle muhteşem olmuş, ahşap yine meşe kökü mü? çok yakışmış bundan sonra devamı gelecektir eminim. 
Sefa usta benim öğretmenim sensin. Beğendiğine çok sevindim. Kök yine aynı elimde biraz daha kaldı kullanıyorum.
eline koluna sağlık Osman usta
çok , çok güzel olmuş. forumda sergıledıklerının içinde bence ilk sırayı alacak olan bu
Taner usta şu an nasıl bi koltuklarım kabardı belli değil. Beğendiğine çok sevindim.
Çok güzel,muhteşem,başka ne denebilir bilmiyorum ama kabza ve balçak mükemmel kontrastta bana göre.
beğendiğine sevindim.
ustam mesleğin ne bilmiyorum ama, bence bu işi yapıp milyoner olman gerekiyor.
ellerine sağlık çok üst seviye bir iş olmuş.

selamlar...
Mesleğim elektrik ama sayenizde bi mesleğim daha olacak.
Beğendiğinize çok sevindim.
zoru başarmışınız artık çok şeyi yaparsınız
Yusuf usta aynı dediğin gibi bi türlü cesaret edemiyordum. Şimdi düşünüyorumda çerez gibi bişey artık. Tereddütlerimi yendim, yakında yeni projelerle geliyorum.
Doğuştan yetenekli bir usta daha ne diyelim....

teşkkürler.
Ellerin kolların dert görmesin emi,bu ne güzellik Maşallah maşallah bende mi niyetlensem böyle bir şeye ne 
fatih, nasıl insanı imrendiriyor değil mi, daha hiç deneme yapmamış olmama rağmen beni bile gaza getirdi nerdeyse....

Hiç düşünme hemen başla . Bunun tadı daha bi başşka.
Ellerin kolların dert görmesin emi,bu ne güzellik Maşallah maşallah bende mi niyetlensem böyle bir şeye ne 
Tavsiye ederim.