Harika bir dövme bayağıda terletmiştir ellerine sağlık çok yaman duruyor..
Soytürk usta eline sağlık. Youtube da bu bıçakların testlerini zevkle izliyorum. Bizim ustalarda benzer test videoları yayınlasa çok iyi olur. BSF de olmasa türkçe hiç kaynağımız yok.
Bıçağın sapına filmdeki gibi deri sarmayı düşünüyorum. Bunu hem filmin bir anısı olsun hemde bek avında önüme yığmak için dal çalı kesmek için istemiştim Soytürk ustadan. Soytürk ustayı tanıdığım için şanslıyım çünkü filmdeki bıçak gibi dövülerek yapıldı ve ilkel vahşi görüntüsünü kaybetmedi. Burdan Soytürk ustaya tekrardan teşekür ediyorum.
Böyle bir bıçağı dövme işlemi ne kadar zaman alıyor ayrıca hakikaten güzel olmuş ellerine sağlık.
Bunu orjinalinden hiç geri bulmadım, aksine daha çok hoşuma gitti. Eline sağlık Soytürk. Bu arada iki tane yapmışsın diye görüyorum.
elinize sağlık ustam çok harika görünüyor.
Soytürk bey ellerinize sağlık çok güzel olmuş alan black beyede hayırlı olsun güle güle kullansın
Bıçağın sapına filmdeki gibi deri sarmayı düşünüyorum.
Eylem usta şuracığa iliştireyim ilgili kısmı. normalde bu kısmı vizyonda kesmişlerdi diye hatırlıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=1FLXplC9-pg (bu arada fransızca seslendirme ile bir başka oluyormuş)
Çok güzel bir replika. Elinize sağlık.
Ellerine sağlık Soytürk ustam çok harika görünüyor.
Soytürk usta elinize sağlık. Herzamanki gibi çok güzel olmuş. Yanlız bu bıçağı (yada mashette) filimde gördüğüm zaman acayip hayal kırıklığına uğramıştım. Zira Rambo 4 ü çok uzun bir süre beklemiştim ve her seride biraz daha büyüyen o efsanevi bowei bıçağı,4. bölümde nasıl olacaktı merakla bekliyordum ki! Birde ne göreyim
rambonun kendisi görse kıskanır yemin ederim ellerine saglık