Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 02 Ağustos 2011, 03:19:51Alıntı yapılan: mustafa - 02 Ağustos 2011, 01:24:57offf ki offf valla benim stihl testereyi kapip gelesim geldi yahu ...aslında gelirken söyle ikinci el bir temiz stihl küçüğünden gelirse bayağı işime yarar yani bedeli karşılığı çünkü sizin oralarda bayağı temiz olanları var Elbette neden olmasin,memnuniyetle gercekten evladiyelik makinalar .yedek parca sorunu yok mss 260 modelini kullaniyorum 40 cm bicak uzunlugu orta büyüklükte bir makina gördügün her agaca dal cok kullanisli.yarin bir ikinci el piyasaya göz atayim bakalim neler var.
Alıntı yapılan: mustafa - 02 Ağustos 2011, 01:24:57offf ki offf valla benim stihl testereyi kapip gelesim geldi yahu ...aslında gelirken söyle ikinci el bir temiz stihl küçüğünden gelirse bayağı işime yarar yani bedeli karşılığı çünkü sizin oralarda bayağı temiz olanları var
offf ki offf valla benim stihl testereyi kapip gelesim geldi yahu ...
bugün bir arkadasla kontak kurdum.ikinci el a dan z ye istedigin makinayi bulabilecegimiz bir ücüncü arkadastan bahsetti ,yarin o arkadasla görüsecegim nasip olursa .bakalim neleri var foto koyarim aksama.