Hocam bu da çok yakışıklı. Eline sağlık. Kılıf işini pek sevemedim demiştin belki ahşap kın işine bir el atarsın? Yakışır bu bıçaklara.
Elinize sağlık hocam.Yakutları gördükçe Taner usta aparatı yolllamayı biraz daha geciktirsede biz daha fazla yakut görsek diye içimden geçmedi değil
Hocam kaçıncı çok güzel olmuş elinize sağlık. Bir öncekinde oyuklar daha derindi sanirsam bunda daha sığ kalmış ama çok güzel tebrik ederim.. kaç oldu bununla 4. mü 5..mi
Hocam eline sağlık şahane bi yakut olmuş bu. Dte için yaptıklarından biri mi?
Sağolasın Hocam.2 tane DTE için küçük yapmıştım. 3 tanede normal boy oldu. Aynı tür bıçaktan böyle arka arkaya yapmamıştım. Tamam yeter gari.
Alıntı yapılan: dela - 24 Mart 2021, 16:42:15Sağolasın Hocam.2 tane DTE için küçük yapmıştım. 3 tanede normal boy oldu. Aynı tür bıçaktan böyle arka arkaya yapmamıştım. Tamam yeter gari. Maşallah hocam.
Elinize kolunuza sağlık mehmet hocam Çok güzel bir çalışma olmuş 👏👏
Mehmet hocam, yorum yapacaktım karışıklıktan aklımdan çıktı. Bıçağın geometrisine gerçekten bayıldım, çok oransal bir bütünlüğü var ve eminim çok iyi kesiyordur, sap ve namlu uyumu mükemmel, ellerin dert görmesin.