Bıçak Sanatı - Forum

Yarım yüz maskesi

Huseyin KESKİN

• 574
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: sivas/gürün(samsun)
Ynt: Yarım yüz maskesi
« Yanıtla #20 : 24 Ocak 2021, 00:49:17 »
Takipteyim.

fatihbyfatih

• 152
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #21 : 24 Ocak 2021, 02:57:25 »
Merhabalar. Ben Eylem ustanın kombinasyonunu kullanıyorum. Zamanında bu ve başka forumlarda araştırmıştım. Sonrasında fazla riske girmeyip ustaların onay verdiklerine baktım. 3m 7502 maske ve 3M 2135 P3 filtre. Yüz koruma olarak yapacağım işe göre baretli yüz siperliği veya gözlük tercih ediyorum. Yakın zamanda almak istediğim maske üzeri gözlük olarak 3M 2890S var. En başa dönseydim tam yüz maskesini ciddi ciddi düşünürdüm bilginize  :)

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22 : 24 Ocak 2021, 03:47:21 »
Ben de 3M'in maskelerini kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Merhabalar. Ben Eylem ustanın kombinasyonunu kullanıyorum. Zamanında bu ve başka forumlarda araştırmıştım. Sonrasında fazla riske girmeyip ustaların onay verdiklerine baktım. 3m 7502 maske ve 3M 2135 P3 filtre. Yüz koruma olarak yapacağım işe göre baretli yüz siperliği veya gözlük tercih ediyorum. Yakın zamanda almak istediğim maske üzeri gözlük olarak 3M 2890S var. En başa dönseydim tam yüz maskesini ciddi ciddi düşünürdüm bilginize  :)
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #23 : 25 Ocak 2021, 10:29:37 »
Uvex kullanıyorum ama Eylem ustanın kullandığı 3M maskeden bakıyorum.
Biryerde Soytürk usta silikon maske kullandığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, ona da bakabilirsiniz. Nedir ne değildir benim bilgim yok ama Soytürk usta bulup araştırdıysa kesin iyidir.