Bıçak Sanatı - Forum

Mikarta O2

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
Mikarta O2
« : 07 Nisan 2020, 20:06:52 »
Merhabalar kandiliniz mübarek olsun yeni bitirmiş olduğum bir parçayı daha sizlerle paylaşmak istedim ve kendime yapmış olduğum bir bıçak tabi arkadaşlar çok beğendim deyip el koymazsa terzi kendi söküğünü dikemez hesabı ne zaman kendime ayırıp yapsam mutlaka elden gidiyor inşallah bununda sonu öyle olmaz :) namluyu karartıcam daha sonra bakım yapamam maalesef her zaman bir olmuyor yapım aşamasından bir iki fotoğraf ekliyorum saygılar.

Çekik O2 Böhler K720
Kalınlık 4 mm
Toplam Boy 250 mm
Kabza İthal Mikarta Turuncu Liner ( Tedarik Aydın Karakişi )

Gendarmerie Special Operation...

dela

• *
  • 2187
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Ynt: Mikarta O2
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2020, 20:14:33 »
Sevdin sen bu köşeli kabza modeli.  :)
Eline sağlık bu da güzel olmuş.  :2up

orkunaydin350

• *
  • 2018
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2020, 20:48:26 »
Senin de kandilin mübarek olsun ustam.
Bıçak dehşet, ateş ediyor maşallah. :2up Kabzaya turuncu lineer çok yakışmış.

mustafa TA4AHZ

• 400
  • Meslek: özel sektör -işçi
  • Yer: denizli
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2020, 20:52:47 »
kandiliniz mübarek olsun ustam, ellerinize sağlık, fevkaladenin fevkinde olmuş, yine  müthiş :) .
.....tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir.....

« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2020, 20:57:09 »
Biz de sizlerin kandiini kutlarız, elinize sağlık ustam model yine belli ediyor kendini bu arada ben de turuncu lineerin yakıştığı görüşündeyim :) Mikarta da da renk hoşuma gitti ayrıca. En yakın zamanda bende denemek istiyorum ama şu büyük boy epoxilerden nereden temin edicez bilen varsa yardımcı olabilirmi :)
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Muhammet Acar

• **
  • 397
  • Meslek: ...
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2020, 22:01:16 »
Kandiliniz mübarek olsun, bıçak çok güzel olmuş. Yeşile turuncu çok yakışmış.
'' Gayret bizden, tevfik Allah'tan. ''
'' Nasıl yaşarsanız, öyle ölürsünüz. Nasıl ölürseniz, öyle dirilirsiniz. ''

Şaban Kurt

• 1206
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2020, 10:35:46 »
Sevdin sen bu köşeli kabza modeli.  :)
Eline sağlık bu da güzel olmuş.  :2up
Sağolun ustam sevdim vazgeçemiyorum valla  :)
Senin de kandilin mübarek olsun ustam.
Bıçak dehşet, ateş ediyor maşallah. :2up Kabzaya turuncu lineer çok yakışmış.
Sağılasın ustam teşekkür ederim bu sefer ateş kırmızısı olmasada turuncu oldu gibi :)
kandiliniz mübarek olsun ustam, ellerinize sağlık, fevkaladenin fevkinde olmuş, yine  müthiş :) .
Sağolasın hocam teşekkür ederim :)
Biz de sizlerin kandiini kutlarız, elinize sağlık ustam model yine belli ediyor kendini bu arada ben de turuncu lineerin yakıştığı görüşündeyim :) Mikarta da da renk hoşuma gitti ayrıca. En yakın zamanda bende denemek istiyorum ama şu büyük boy epoxilerden nereden temin edicez bilen varsa yardımcı olabilirmi :)
Sağolun teşekkür ederim epoksimarket site adı geçen Temur Akın ustamız paylaşmış ilgililer yardımcı oldular yazmış bi göz atın derim ben hiç kendim yapmadım ev ortamında çalıştığım için.
Kandiliniz mübarek olsun, bıçak çok güzel olmuş. Yeşile turuncu çok yakışmış.
Çok teşekkür ederim hocam sağolun.

Emrah06

• 337
  • Meslek: Bim Management
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2020, 14:57:04 »
Merhaba Şaban ustam gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık. Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Ateşe dayanabildiğin kadar günah işle...

orkunaydin350

• *
  • 2018
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2020, 19:49:29 »
Yalnız micarta'nın kalitesi fotoğraflardan belli. İthal olanların bizim yerli yapımlarla alakası yok. Kullandıkları jüt kumaş daha mı sık dokunmuş, yada adamlar katmanları dizerken delikleri falan özellikle ayarlıyor mu bilmiyorum ama gerçekten farklı. :-\

Şaban Kurt

• 1206
« Yanıtla #9 : 08 Nisan 2020, 20:57:41 »
Merhaba Şaban ustam gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık. Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Sağolun hocam çok teşekkür ederim
Yalnız micarta'nın kalitesi fotoğraflardan belli. İthal olanların bizim yerli yapımlarla alakası yok. Kullandıkları jüt kumaş daha mı sık dokunmuş, yada adamlar katmanları dizerken delikleri falan özellikle ayarlıyor mu bilmiyorum ama gerçekten farklı. :-\
Evet ustam renk olarak gayet beğendim bende gerçekten güzel yapmışlar yerli mikartada normalde işlediğimde baskıya maruz kaldığında komple epoksiden midir kumaştanmıdır zımparaya tutunma birde kumaşı derin kaldırma sorunu yaşadım bir kaç kez bunda öyle bi sorun yaşamadım birde baya ağır bir malzeme.

Ersin Özdemir

• 2462
  • Meslek: ( Makine teknikeri )
  • Yer: Viyana-İstabul- Edirne
« Yanıtla #10 : 23 Ocak 2021, 23:23:00 »
Eline sağlık Saban ustan

Huseyin KESKİN

• 574
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: sivas/gürün(samsun)
« Yanıtla #11 : 24 Ocak 2021, 01:05:56 »
Elinize sağlık şaban usta gerek formu gerek işçiliği gerçekten çok güzel olmuş :) bu bıçağı arkadaşlarınız da çok beğenir eminim  ;D

Şaban Kurt

• 1206
« Yanıtla #12 : 24 Ocak 2021, 12:08:14 »
Eline sağlık Saban ustan
Teşekkür ederim ustam sağolun
Elinize sağlık şaban usta gerek formu gerek işçiliği gerçekten çok güzel olmuş :) bu bıçağı arkadaşlarınız da çok beğenir eminim  ;D
Teşekkür ederim ustam birde haki kabza renginde kuydex yapmıştım ama yine bana kalmadı
Alıştım artık ne zaman kendime bir bıçak yapsam hepsi gidiyor artık bende kendime yapmaktan vazgeçtim eski bir çalışmaydı :)