Emrah biraz canını sıkayım

Genel olarak bakıldığında Habakiye benziyor ve gayet de güzel görünüyor, hatta açık söyleyeyim, incelemeden baktığımda hem heyecanlandım hem de sevindim. Fotoğrafları inceleyince yanıldığımı farkettim

. İyi başlamışsın, ama geri dönülmez ve onarılmaz hatalarla bitirmişsin. İşe başlamadan önce, iyi bir başlangıç yapabilmenin yolu, yapılacak işi çok iyi ve defalarca incelemek.
Başladığın malzeme oldukça kalındı ama örneğin, Habaki nin üst kısmını iyice düzlemişsin ve o kısımda artık düzeltme şansın kalmamış çünkü hiç pay kalmamış. Durum böyle olunca, diğer her tarafı doğru bile olsa zaten iş olmamış oluyor. Namlu profilini görebilsek belki yorumlar daha yerli yerine oturabilirdi. Lehimleme tutmuş gibi görünüyor ama bu yumuşak lehim ve bu işte güvenilecek bir birleştirme yöntemi değil, mutlaka açılacaktır. Bence yapılmış Habakilerle işi her noktasıyla karşılaştır ve nerelerin hatalı olduğuna kendin karar ver, bu daha iyi bir yöntem. Belki güzel şeyler söyleyemedim ama durum böyle maalesef

çok yakın zamanda, hatta belki önümüzdeki hafta yeni ve detaylarda kaliteli bir Habaki yapım videosu çekeceğim ( ben çekmeyeceğim profesyonel birisi çekip düzenleyecek) önceki video hem doyurucu değil, hem de düzeltme gerektiren noktaları var, bu nedenle bu yeni video bu anlamda belki de şimdilik en iyi yerli kaynak olacak. Başarabilirsem, olması gereken herşeye değineceğim. Kolay gelsin.