Elinize sağlık. Gayet güzel olmuş, mutfak bıçaklarında başarılısınız. Madem mercek altında açtınız dikkatimi çeken hususları belirteyim. Öncelikle profilin kabzaya girdiği kısımda sanki delikler büyük açılmış da siyah renkli epoksi ile kenarlar doldurulmuş gibi duruyor. Zira o bölge ağaç kısma denk geliyor gibi gözüküyor. Bu kısımda görüntü kötü değil, fakat kusurlu izlenimi verdi bana. Kabzanın hibrit olması ise bunu neredeyse tamamen gizliyor. Daha önceki bıçaklarınızdan birinde de balçağın geniş delindiğini hatırlıyorum (bu konuda başarısız olduğunuzu siz de itiraf ediyorsunuz) bu kısımda eğer balçak kullanacaksanız deliği gerekirse iki numara küçük delip saatçi egeleri ile gerekirse mikron mikron çalışmak gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer balçak olmayacaksa yine ince uçlarla delip ağacı ufak ufak genişletmekte fayda var. Profilin ucunu ısıtıp yakarak, üst kısmı akabinde zimparalayarak yapmak mümkün.
Namluda ise lekeler var, eseri görücüye çıkarırken azami derecede makyaja dikkat etmeli, yanlış hatırlamıyorsam önceki bıçaklarınız daha parlaktı, polisaj yapılması bıçağın ışıl ışıl olması daha güzel olurdu. Son olarak keskin ağızın görüldüğü iki fotografta da keskin ağızda bazı pürüzler, lekeler var gibi gözüküyor, neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama böyle olmasa daha iyi olurdu. Şüphesiz bıçak çok keskindir fakat fotoğrafta görünen düşündürüyor. Tüm bunlar aciz kanaatlerim, faydalı olması dileğiyle.
Saygılar, başarılar...