Bıçak Sanatı - Forum

Avcı 3/20 ( zeytin )

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
Avcı 3/20 ( zeytin )
« : 27 Mart 2020, 12:57:27 »
Merhaba arkadaşlar, bu da başka bir çalışmam.

Diğer resimler ve detay bilgi :
http://gokhanbakla.blogspot.com/2020/03/avc-320-zeytin.html

« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2020, 08:42:23 Gönderen: gökhan bakla »

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
Ynt: Avcı 3/20 ( zeytin )
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2020, 13:38:24 »
Gökhan ustam elinize sağlık. Gene uzun uzun izlenecek, işçilik dersleri çıkarılacak bir bıçak olmuş. Cesaret edip aynısını yapmaya çalışsam acaba balçağını mı, kabzasını mı, kuyruk halkasını mı becerebilirim bilmiyorum. :D

Huseyin KESKİN

• 574
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: sivas/gürün(samsun)
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2020, 00:12:10 »
Ustam elinize sağlık, sizin milyon kat olmayan damaskuslarınız ve keskin hatlı kabzanızı çok beğeniyorum, elinize sağlık yine çok güzel bir eser :)

gökhan bakla

• 2620
    • blog
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2020, 08:07:06 »
Gökhan ustam elinize sağlık. Gene uzun uzun izlenecek, işçilik dersleri çıkarılacak bir bıçak olmuş. Cesaret edip aynısını yapmaya çalışsam acaba balçağını mı, kabzasını mı, kuyruk halkasını mı becerebilirim bilmiyorum. :D
Çok teşekkürler Orkun...

Ustam elinize sağlık, sizin milyon kat olmayan damaskuslarınız ve keskin hatlı kabzanızı çok beğeniyorum, elinize sağlık yine çok güzel bir eser :)
Çok teşekkürler, kat sayısından çok benim takıldığım konu görsellik, biraz da sıradan olmaktan uzaklaşmaya çalışma çabası...

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2020, 12:22:27 »
... milyon kat olmayan damaskuslarınız ve keskin hatlı kabzanızı çok beğeniyorum...

Evet, kesinlikte ben de katılıyorum.

« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2020, 21:32:52 »
merhaba, fotoları bi tek mi ben mi göremiyorum yoksa herkesi sitenize mi yönlendiriyorsunuz?
Eğer öyle ise ne kadar iyi bir usta ve bıçaklarınızı inanılmaz beğenmeme rağmen bu tarz paylaşımın doğru olmadığını düşünüyorum.
Belirtmek istedim.
Vesselam.

gökhan bakla

• 2620
    • blog
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2020, 07:20:24 »
Sanırım sizde bir sorun var. Konuda bıçağın fotoğrafı var.
Ben resimler ve detay bilgiler ile konuyu boğmamak adına tüm resimleri buraya koymam. O yüzden kendi blog sayfamdaki linki atarım, bunun yanlış anlaşılacağını hiç düşünmemiştim.
Yanlız hiç resim koymamak, dediğiniz gibi yanlış bir tutum.

Emrah06

• 337
  • Meslek: Bim Management
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2020, 08:58:44 »
Gökhan hocam merhaba, bıçak tek kelime ile muhteşem olmuş, arkadaşın sanırım dediği doğru blogunuza girip baktım resimlerine konuda da var fakat resimler gözükmüyor.

Konuyu boğmamak için blogunuzdaki resimler yerine başka site denerseniz gözükecektir kanaatimce.
Ateşe dayanabildiğin kadar günah işle...

gökhan bakla

• 2620
    • blog
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2020, 16:55:56 »
Gökhan hocam merhaba, bıçak tek kelime ile muhteşem olmuş, arkadaşın sanırım dediği doğru blogunuza girip baktım resimlerine konuda da var fakat resimler gözükmüyor.

Konuyu boğmamak için blogunuzdaki resimler yerine başka site denerseniz gözükecektir kanaatimce.

Sanırım forumda bir sıkıntı var zira daha önce açtığım konularda ki resimlerde görünmüyor. :-\

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2020, 00:17:12 »
Gökhan ustam sanırım sorun Google kaynaklı, Blogspot'un kullanım şartlarını güncellemiş. Sizin bloğunuzu görüntüleyebilmek için önce herhangi bir Google hesabıyla giriş yapılmasını istiyor. Sonra da bu blog için davet gereklidir gibi bir mesaj veriyor. Yani siz fotoğrafları farklı yerlere link'leseniz bile oturum açılmadığı için ve blog daveti olmadığı için kimse görüntüleyemiyor.

Süleyman Çelik

• *
  • 3
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2020, 01:00:41 »
Ben de hiç göremedim ustanın eserlerini. izin reddedildi diyor.