Ben şunlardan almıştım internetten:
http://www.barkinrulman.com/kasnak3.asp. İki tane 4'lü döküm kademeli kasnağa yaklaşık 80 lira filan vermiştim. Telefonla biraz pazarlık etsen, sonra bankaya havale edip dekontu faxlıyorsun, 2-3 günde evinde. Bunun gibi iş yapan bi sürü firma var nette. Sadece kasnak için değil, bir sürü malzeme için aynısı. Geçenlerde 50 kilo boraks almıştım böyle, 18 lira mı ne vermiştim. Yine 20 kilo kadar kalıpçı alçısına 20 lira gibi birşey vermiştim. Bu tip firmaların çoğu büyük miktarlarla çalıştığından az miktarlarda da fiyatları toptan fiyatında tutuyorlar. Kasnak aldığında içi dolu şekilde gelir. Motorunu ve bant zımpara milini birlikte tornacıya götür, açsın yuvaları, setskur ile sabitleyip yerleştirsin, 20-30 lira da ustaya bayılırsın, ancak kasnak olayı biter. Sanayide aramıştım, kademeli yoktu, tabii bu olay 3-5 yıl önceydi, şimdi bi sürü kaynak var nette. "Kademeli kasnak" diye google'da arasan sürü sepet alternatif bulursun, üşenme bulabildiğin hepsini ara, bazen şansa çok iyi malı çok düşük fiyata düşürebiliyorsun...