İsteyeni de yapanı da tebrik ederim özgün bir çalışma acayip beğendim bu yavruyu
cok iyi yaaa ben bunu nasil gozden kaçırmışım farkli bir tarz olmuş cok beğendim eline sağlık Soyturk ustam
Soytürk ustam eline koluna sağlık. Mini bir satır gibi olmuş, değişik bir bıçak olmuş ama bencede güzel olmuş. Özel değilse sahibinin kullanım amacı nedir? Bizim de denememize yardımcı olur belki.İşin gücün rast gitsin ustam, kuvvetin daim olsun.
cok guzel is olmus ustam yeni tasarimin guzel gorunuyor cok beyendim eline emeyine saglik
Ellerine sağlık ustam. Şunu gerçekten söylüyorum: Senin şu bıçaklarından birine sahip bir bıçak severi doğada gerçek manada (kurgusal olarak değil yani) kullanırken seyretmek isterdim. Başka AHB bıçaklar bende bu etkiyi çok nadir oluşturuyor.
Ellerine emeklerine saglık. Her zaman ki gibi gene sanatını konuşturmuşsun ustam süper bir çalışma olmuş.
Hic beğenmedim abi dağcı 1 daha güzel bir çalışma bence Eline sağlık abi domdom kurşunu gibi olmuş ama belki oluklu kabza olsa daha da güzel olurmuydu acaba