Bıçak Sanatı - Forum

DOMDOM

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
DOMDOM
« : 02 Kasım 2019, 00:39:49 »
   Merhabalar değerli ustalarım ve forumdaşlarım. İstek üzerine yaptığım yeni modelimi sizlerle paylaşmak istedim. Normal şartlarda bu boydaki bir bıçağa bu kadar enli yapmazdım fakat sahibi benim diğer modellerimi de kullanan tecrübeli biri olunca ilk isteksiz başladığım fakat bittiğinde sevdiğim bir çalışmam oldu.

Özellikleri:

Çelik: O-2
Tam Boy: 25.5 cm.
Namlu Boyu: 13 cm.
Namlu Genişliği: 4.7 cm.
Kalınlık: 4.3 mm.
Ağırlık: 230 gr.
Sertlik: 59 HRc.

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: DOMDOM
« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2019, 01:33:54 »
İsteyeni de yapanı da tebrik ederim özgün bir çalışma acayip beğendim bu yavruyu :2up

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #2 : 02 Kasım 2019, 21:33:52 »
İsteyeni de yapanı da tebrik ederim özgün bir çalışma acayip beğendim bu yavruyu :2up

Eyvallah sağ olasın Mehmet ustam beğenmene sevindim :)
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2019, 21:35:45 Gönderen: Soytürk Dönmez »

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2019, 22:23:57 »
cok iyi yaaa ben bunu nasil gozden kaçırmışım farkli bir tarz olmuş cok beğendim eline sağlık Soyturk ustam

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #4 : 05 Kasım 2019, 23:20:24 »
cok iyi yaaa ben bunu nasil gozden kaçırmışım farkli bir tarz olmuş cok beğendim eline sağlık Soyturk ustam

Teşekkür ederim beğenmene sevindim  :)

Temur.akin

• 442
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2019, 00:29:42 »
Soytürk ustam eline koluna sağlık. Mini bir satır gibi olmuş, değişik bir bıçak olmuş ama bencede güzel olmuş. Özel değilse sahibinin kullanım amacı nedir? Bizim de denememize yardımcı olur belki.

İşin gücün rast gitsin ustam, kuvvetin daim olsun.
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle çelik...

Vuqar aliyev

• 363
  • Meslek: Bicakci
  • Yer: Azerbaycan baku
« Yanıtla #6 : 06 Kasım 2019, 22:49:28 »
cok guzel is olmus ustam yeni tasarimin guzel gorunuyor cok beyendim eline emeyine saglik
🇦🇿🇦🇿Azerbaycan🇦🇿🇦🇿

CENGaver42

• 628
  • Cengiz
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: konya
« Yanıtla #7 : 07 Kasım 2019, 00:16:53 »
Ellerine sağlık ustam. Şunu gerçekten söylüyorum:
Senin şu bıçaklarından birine sahip bir bıçak severi doğada gerçek manada (kurgusal olarak değil yani) kullanırken seyretmek isterdim. Başka AHB bıçaklar bende bu etkiyi çok nadir oluşturuyor.
"Ne kadar usta olursan ol acemi olacagın pek çok gün olacak."

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #8 : 07 Kasım 2019, 00:41:49 »
Soytürk ustam eline koluna sağlık. Mini bir satır gibi olmuş, değişik bir bıçak olmuş ama bencede güzel olmuş. Özel değilse sahibinin kullanım amacı nedir? Bizim de denememize yardımcı olur belki.

İşin gücün rast gitsin ustam, kuvvetin daim olsun.

Teşekkür ederim Temur bey beğenmenize sevindim. Avda yüzmede ve hayvanın arka kısmında bir kemiği kırmak için özellikle bu formda istedi sahibi. Bik kaç farklı bıçağım var kendisinde bu modeli özellikle bu şekilde isteyince itiraz edemedim ama iyi ki de istemiş benim de hoşuma gitti  ;D

cok guzel is olmus ustam yeni tasarimin guzel gorunuyor cok beyendim eline emeyine saglik

Sağ olasın Vuqar kardeşim beğenmene sevindim  :)

Ellerine sağlık ustam. Şunu gerçekten söylüyorum:
Senin şu bıçaklarından birine sahip bir bıçak severi doğada gerçek manada (kurgusal olarak değil yani) kullanırken seyretmek isterdim. Başka AHB bıçaklar bende bu etkiyi çok nadir oluşturuyor.

Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Açıkçası kullanıcılardan çok fotoğraf alamıyorum, yollayanlar da biraz kanlı oluyor o sebeple yayınlayamıyorum ama Rabbime sonsuz şükürler olsun 8 yılda 500 civarı bıçak yaptım hiç birinden şikayet almadım. 3 kişiden ben kendim geri aldım sadece, zira bıçaklarıma layık değillerdi  O0

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #9 : 18 Aralık 2019, 13:04:40 »
Ellerine emeklerine saglık. Her zaman ki gibi gene sanatını konuşturmuşsun ustam süper bir çalışma olmuş. :2up :2up :2up

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #10 : 19 Aralık 2019, 02:23:24 »
Ellerine emeklerine saglık. Her zaman ki gibi gene sanatını konuşturmuşsun ustam süper bir çalışma olmuş. :2up :2up :2up

Teşekkür ederim sağ olun beğenmenize sevindim  :)

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #11 : 20 Aralık 2019, 02:09:22 »
Hic beğenmedim abi dağcı 1 daha güzel bir çalışma bence  :))
Eline sağlık abi domdom kurşunu gibi olmuş ama belki oluklu kabza olsa daha da güzel olurmuydu acaba  :2up
Beni bu guzel havalar mahvetti

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #12 : 20 Aralık 2019, 22:26:30 »
Hic beğenmedim abi dağcı 1 daha güzel bir çalışma bence  :))
Eline sağlık abi domdom kurşunu gibi olmuş ama belki oluklu kabza olsa daha da güzel olurmuydu acaba  :2up

:D :D :D Eyvallah herkes beğenecek diye bir şey yok  ;) Dağcı 1 in yeri ayrı  ;D ;D İstek olursa neden olmasın oyuk kabzelisi de olabilir  8)