Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bu konu çok defa yazıldı ve tartışıldı ama ocak başında hiç çalışmamış olunca ister istemez tekrar danışmak gereği duyuyorum. Çünkü iş yapmayınca ne kadarda olsa okumayla yada seyretmeyle olmuyor. (Kedi kasap misali

)
Değişik örnekleri göstermek amacıyla yaptığım kamalar ( ölçüler aynı oluklar farklı) su verme işlemini bir türlü başaramadım. Bulunduğum şehirde hiç bir demirci ustası nedense yapmak istemedi. Isıl işlemcilere göndermemi istediğim gibi ancak onların yapabileceklerini söylediler. İnternet den bulduğum konyadaki bir firma ile telefon ile görüştüm. Gönderdiğim takdirde yapabileceklerini ancak lazer kesim olması sebebiyle öncelikle bir işlem sonucu (Yanlış hatırlamıyorsan Normalizasyon yada temperleme belki) işlemi sonrasında kanalların ve ağızın açılması ve sonrasında ısıl işlemin yapılması gerektiği şeklinde değişik bazı bilgilerde verdiler.
Kafam karıştı. Sizce bir kamayı sanayi tipi ısıl işlemler yapan bir yerde yaptırmak mı yoksa değişik önerileriniz varmı.
Malzeme Ck67 4mmx4cmx58cm ölçülerinde