Bu sap arkadaşlarımın başına bela oldu.

Böyle bir sap kombini yapmak istiyorum ve yardım için çevremdeki bıçakçı ustalardan yardım istiyorum. Çünkü sap gerçekten çok güzel.

Fotoğrafları gösterdiğimde (artık cep telefonuma kaydettim) herkes ortadaki boynuz ve abanozun renk/ton farkı olmayacağını düşünüyor. Fotoğraflardan çok seçilmiyor haklı olarak. Peki gerçekte görüntüsü nasıl? Boynuzun diğer iki ağaçtan farklı bir metaryel olduğu belli mi?
Bir de ben ceviz hayranıyım. Ceviz ağacı bir yana, tüm diğer ağaçlar bir yana benim için. Sizin kral ağacı kullandığınız bölümde ben ceviz kullanmak istiyorum. Haliyle biraz daha koyu olacak. Hatta sizinkinin tersine, ben cevizi büyük parça, abanozu küçük parçada kullanmak istiyorum. Bu durumda boynuz ve abanoza daha yakın bir renk/ton oluşturacak. Acaba ceviz kötü bir seçim olur mu düşüncesindeyim. Bir arkadaşım Zeytin/Boynuz/Abanoz tavsiyesinde bulundu ama cevizden vazgeçmek de istemiyorum.
Sonuç olarak gerçekte nasıl göründüğünü ve zaman içinde ağaçların renk farklarını merak ettim. Sizce ceviz ısrarım beni kötü bir yere mi sürüklüyor acaba?