Merhabalar değerli ustalarım ve forumdaşlarım. Askeri amaçlı yeni modelimi sizlerle paylaşmak istedim. Kabzede yine deri kullandım ama bu sefer daha kalın 6 mm hatta biraz daha kalın kösele kullandım. Ağaç kadar sertti mübarek bayağı uğraştırdı Kabze deri olunca mecbur arkasında somun görevi görecek bir demir olmalıydı. Hem hafif hemde işlevsel olsun diye ortaya bu şekil çıktı. Kılıfta çıt çıt biraz yukarıda gibi duruyor, sebebi de arkadaki demirin çıkıntısı kullanıcıyı rahatsız etmesin diye, kılıfa mümkün olduğunca yakın olması için bu şekilde oldu Özellikleri:Çelik: Böhler K-720 ( O-2 )Tam Boy: 33.5 cm.Namlu Boyu: 19.5 cm.Namlu Genişliği: 4.1 cm.Kalınlık: 5.9 mm.Ağırlık: 468 gr.Sertlik: 60 HRc.
Yine yine yine çok güzel bir bıçak , elinize sağlık Soytürk ustam
eline sağlık Soyturk ustam cok klas bir bicak olmus. ancak kiliftaki cit cit cokyukarida olmasi aktif kullanımda kosarken v.b işlerde cikacak veya ziplama yaparmi ?. acaba
Elinize sağlık Soytürk ustam. Bıçağı ilk gördüğümde ustam ceviz yerine yılsan ağacı kullanmış diye iç geçirdim. Açıklamayı okuyunca çok şaşırdım. Kösele gerçekten çok güzel olmuş. Mevlam kuvvetinizi daim eylesin. Saygılarımla,