Elinize sağlık çok güzel desen çıkmış,çok güzel bıçak olmuş
Eline sağlık gerek celigi gerekse bıçak formu çok güzel olmuş
Elinize emeğinize sağlık
Elinize sağlık hocam, yalnız bir ışık çadırı şart olmuş size. Aslında videolarda çözümleriniz çok başarılı, çadır yapmak size vız gelir, çok şey katar. Saygılarımla,
Ne güzel olmuş ya Maşallah. Formu da ayrı güzel olmuş. Renkler desen çok güzel çıkmış.Şimdi 3 renk var Koyu gri: 1080gri :80crv2beyaz :testere çeliği renkleri doğru mu yazdım acaba.
Alıntı yapılan: atikmehmet - 01 Haziran 2018, 09:10:50Ne güzel olmuş ya Maşallah. Formu da ayrı güzel olmuş. Renkler desen çok güzel çıkmış.Şimdi 3 renk var Koyu gri: 1080gri :80crv2beyaz :testere çeliği renkleri doğru mu yazdım acaba.Ben de bu sorunun yanıtını merak ediyorum:) Hangi çelik hangi rengi vermiş acaba?Bu arada çalışmanız ve emiğiniz için tebrik ederim. Zor bir işin altından kalkmışsınız. Peki bu dövme işini yaptırdığınız demirci daha önce damascus işlemini yapmış tecrübeli biri miydi?
çok güzel olmuş elinize saglık .video kaydı yapmanızda iyi olmuş sonuca izleyerek varmak daha güzel .
elinize emeğinize sağlık
Ellerinize sağlık, küçük sivri birşey olmuş bu namlu desenleride çok güzel bu arada..
Elinize sağlık, bilhassa desenleri çok beğendim.
Çok başarılı çalışma, demirci arkadaşa da bir şekilde katkı olmuş anladığım kadarıyla. Umarım yeni bir pencere açılır. Bıçak ayrıca güzel, ellerinize sağlık ikinizin de.