Alıntı yapılan: agel - 27 Mayıs 2011, 18:15:27murat abi durum nedir , yeni bir şeyler var mı mermer çeliğinden , isabet etti mi inş. En azından ucua bulabileceğimiz , bir malzeme olur .Uğurcan kardeş , sen ne yaptın sorabildin mi? vala 1tane kardesım 2 tanede ben pırofıl cıkardık ama bız keserken fıleks kullandıgımız ıcın mazeme baya yumuşuyo ona ramen perfonmansı fena deyıl aslında hem analız etmek ıcın hemde perfomasını görmek ıcın işin erbabı 1 arkadas bu ısı uslense en azından 1pırofıle su verse bu celıyın performansını anlarız formumuzun ustalarından gönulü 1 arkadaşimiza 1 - 2pırofıl gönderebılırım 1sı onun 1sı benım olur
murat abi durum nedir , yeni bir şeyler var mı mermer çeliğinden , isabet etti mi inş. En azından ucua bulabileceğimiz , bir malzeme olur .Uğurcan kardeş , sen ne yaptın sorabildin mi?
dostum sen bana gönder onları ben ısıl işleme gönderirken onları göndereyim önce bizim ısıl işlem fırınında hafiften tavlarım sonra ısıl işleme gönderirim olacağı en iyi ihtimal ile 56-59 hrc civarı sertlik olur sanırım
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 27 Mayıs 2011, 19:14:55dostum sen bana gönder onları ben ısıl işleme gönderirken onları göndereyim önce bizim ısıl işlem fırınında hafiften tavlarım sonra ısıl işleme gönderirim olacağı en iyi ihtimal ile 56-59 hrc civarı sertlik olur sanırımÖzgür abi tamamdır ben murat abiye söylüyorum sana 3 tane profil gönderiyor , biri sana biri bana biri de murat abiye , e bu kadarını da çok görmeyin bana , konuyu ben hortlattım , valla gelir evin önünde yatarım ....
Alıntı yapılan: agel - 27 Mayıs 2011, 19:21:00Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 27 Mayıs 2011, 19:14:55dostum sen bana gönder onları ben ısıl işleme gönderirken onları göndereyim önce bizim ısıl işlem fırınında hafiften tavlarım sonra ısıl işleme gönderirim olacağı en iyi ihtimal ile 56-59 hrc civarı sertlik olur sanırımÖzgür abi tamamdır ben murat abiye söylüyorum sana 3 tane profil gönderiyor , biri sana biri bana biri de murat abiye , e bu kadarını da çok görmeyin bana , konuyu ben hortlattım , valla gelir evin önünde yatarım ....
anlaşilan agelde saplarını yapacakmıs
" olacağı en iyi ihtimal ile 56-59 hrc civarı sertlik olur sanırımOrası hiç belli olmaz " sadece o kadarcıkmı...?
Alıntı yapılan: ugurcan_20 - 27 Mayıs 2011, 19:27:32Alıntı yapılan: agel - 27 Mayıs 2011, 19:21:00Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 27 Mayıs 2011, 19:14:55dostum sen bana gönder onları ben ısıl işleme gönderirken onları göndereyim önce bizim ısıl işlem fırınında hafiften tavlarım sonra ısıl işleme gönderirim olacağı en iyi ihtimal ile 56-59 hrc civarı sertlik olur sanırımÖzgür abi tamamdır ben murat abiye söylüyorum sana 3 tane profil gönderiyor , biri sana biri bana biri de murat abiye , e bu kadarını da çok görmeyin bana , konuyu ben hortlattım , valla gelir evin önünde yatarım .... özgür bizim süreyi biraz daha uzatacagız anlaşılan purofıl 3 oldu
o zaman ufak bır parçadan test ıçın kendınız sertlestırıp ölçün bence. 59 ,dan fazla çıkacak bence mesela 67 olabılır..olmaz ise , benım malzeme gayet ıyı demektır ufak bıçaklar için..
Durun bende şuradan sıraya gireyim, belki bir profilde bize düşer :'(
pekala.
Alıntı yapılan: Taner Salar - 27 Mayıs 2011, 21:03:48o zaman ufak bır parçadan test ıçın kendınız sertlestırıp ölçün bence. 59 ,dan fazla çıkacak bence mesela 67 olabılır..olmaz ise , benım malzeme gayet ıyı demektır ufak bıçaklar için..ustam sendeki krom vanadyum çeliği mermer çelikleri ise %80 ni karbon çeliği ondan diyorum en baba 58 çıkar diye