Bıçak Sanatı - Forum

Paslanmayı Önleyici Sıvı

Hakan Polat

  • ***
  • 248
  • Meslek: muhasebeci
  • Yer: izmir bayraklı
Paslanmayı Önleyici Sıvı
« : 03 Ocak 2018, 10:03:28 »
   Kolay gelsin tüm herkese.
   Bir abim bıçakları sevdiğimi biliyordu. Bana bu resmi gönderdi. Acaba ne kadar doğru bir bilgi? Bilen vardır diye sorayım dedim. Bir de merak ettiğim bu meyveden bir adetinin kabuğuna ne kadar su ekleyerek kaynatmak gerek. Eğer yağlamakla arasında pek bir fark yoksa yağlamaya devam mı etmeli? Ama söz konusu bakteri barındırmaması ve temizlemesi olunca insan merak ediyor.
   Saygılarımla...
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 10:05:00 Gönderen: Hakan Polat »

poyrazz74

  • ***
  • 224
  • selçuk çakır
  • Meslek: belediye işçisi
  • Yer: izmir-konak
Ynt: Paslanmayı Önleyici Sıvı
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2018, 10:15:43 »
denemeye değer  :2up
Akıllılar hep şüphe içindeyken aptallar küstahça kendilerinden emindir.

Hakan Polat

  • ***
  • 248
  • Meslek: muhasebeci
  • Yer: izmir bayraklı
Ynt: Paslanmayı Önleyici Sıvı
« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2018, 10:20:04 »
     Aynen. Denemeye değer. Ben acaba nasıldır diye düşünüyorum. Mesela çok toz tutar mı? Acaba içeriğindeki madde çeliğin rengini değiştirir mi? Bunları da deneyerek öğrenebilirim. 
     Saygılarımla.