Bıçak Sanatı - Forum

Pferd Eğe

müşir

• *
  • 19
  • Meslek: Memur
  • Yer: Sinop
Pferd Eğe
« : 20 Aralık 2017, 16:48:25 »
Hepsiburada.com sitesinde  350mm Pferd marka eğeler diğer sitelerden çok daha hesaplı görünüyor.( bunlar çakma veya çin malı mıdır acaba )

http://www.hepsiburada.com/sapsiz-lama-ege-14-350-mm-orta-dis-p-HBV00000994J9?magaza=Promar
“Ey gönül, bir cân içün her câna minnet eyleme. İzzet-i dünyâ içün Sultân'a minnet eyleme”.

Oğulcan

• 96
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Ankara
Ynt: Pferd Eğe
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2017, 17:02:51 »
Ankara donanma hırdavatı ararsanız daha uygun bir fiyat alabilirsiniz belki.

Hakan Polat

• 248
  • Meslek: muhasebeci
  • Yer: izmir bayraklı
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2017, 17:56:41 »
  Kalın diş 42 lira. Alınır mı ki? Avuç taşlama için para biriktiriyordum halbuki...   :'(   :'(

Temur.akin

• 442
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2017, 18:58:22 »
Selam arkadaşlar,
Ben özünde sıcak satış olan bir firmada çalışıyorum. Bu pferd ekibini şikayet edecek makam arıyorum. Bu kadar ilgisiz ve sorumsuz satış yapan başka bir ülke temsilcisi görmedim. Birde Türkiye ofisleri var. Linked-in den adam arıyorum mail atacak resmen. Siz daha önce böyle bir şikayet yoluna gittinizmi?
Bayileri ayrı cins, satış bölge temsilcileri ayrı cins. Çok kızgınım anlaşılacağı üzere.

Saygılarımla
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle çelik...

Oğulcan

• 96
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2017, 22:08:34 »
Barış bey vardı ben aradığımda gayet güzel ilgilenmişti belki onunla iletişime geçerseniz daha iyi bir ilgi alabilirsiniz. Foruma indirim yapıyordu ne oldu bilmiyorum.
Tel: (0312) 385 38 48 Barış Bey

Temur.akin

• 442
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2017, 23:52:25 »
Barış bey vardı ben aradığımda gayet güzel ilgilenmişti belki onunla iletişime geçerseniz daha iyi bir ilgi alabilirsiniz. Foruma indirim yapıyordu ne oldu bilmiyorum.
Tel: (0312) 385 38 48 Barış Bey

Teşekkür ederim üstadım. Bende tavır sahibiyim almayacağım artık mallarını, İkitellide bir hırdavatçıda buldum. Orada da tezgahtarla atıştım. 2 eğenin fiyatını sorum, üzerinde etiket yok. Bilgisayardan baktı, farklı iki taneyi alınca kafama atar gibi tezgaha fırlattı. Onuda kaptım, yaw benim istediğim beni koyunlarına almaları değil, iki güler yüz, iki alaka. Dükkanı almadığımın farkındayım.
Bir Alman firmasıyla aynı binadayız, Alman gene müd. Bizimkilerden çok selam veriyor.

Neyse Karaköy de Bacho parake de mağazası buldum. Düzgün de esnaf. Artıkın bacho cuyum.

Şeref Acar

• *
  • 1599
  • Yer: sarıyer
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2017, 01:18:02 »
Teşekkür ederim üstadım. Bende tavır sahibiyim almayacağım artık mallarını, İkitellide bir hırdavatçıda buldum. Orada da tezgahtarla atıştım. 2 eğenin fiyatını sorum, üzerinde etiket yok. Bilgisayardan baktı, farklı iki taneyi alınca kafama atar gibi tezgaha fırlattı. Onuda kaptım, yaw benim istediğim beni koyunlarına almaları değil, iki güler yüz, iki alaka. Dükkanı almadığımın farkındayım.
Bir Alman firmasıyla aynı binadayız, Alman gene müd. Bizimkilerden çok selam veriyor.

Neyse Karaköy de Bacho parake de mağazası buldum. Düzgün de esnaf. Artıkın bacho cuyum.
Abi bahcoyu bırak karaköye yolun düşüyosa
al bi 30luk esaş kurtul. Hem daha ucuz hem
daha kaliteli. Esaşın 30luğu bahconun 20linden
daha ucuz.

Linkteki fiyatlar da fena değil

Temur.akin

• 442
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2017, 13:19:54 »

Abi bahcoyu bırak karaköye yolun düşüyosa
al bi 30luk esaş kurtul. Hem daha ucuz hem
daha kaliteli. Esaşın 30luğu bahconun 20linden

Linkteki fiyatlar da fena değil

Haklısın Eşref ustam, ev kullanıcısı için çok fazla değişecek birşey yok. Yerli malı yurdun malı kullanmaya devam. Altı üstü haftada 2 akşam çalışabiliyorum. Sabırla iş yapma konusunda baya bir geliştiriyor eğe ve elde perdah işleri.

ikarus78

• *
  • 15
  • Meslek: SERBEST
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #8 : 24 Ocak 2018, 10:49:03 »
Merhaba

Verdiğiniz linkte ki ürünü satan firmayım.Forumda aratırsanız takimmarket.com la ilgili bilgi bulabilirsiniz.
Ürünleri kendimiz ithal ediyoruz burada ki Pferd ile herhangi bir bagımız yok.
Firmayı tanırım kesinlikle bayisinde çalışan bir tezgahtar yüzünden eleştirilecek bir firma değil.
Sizin esaş dediğiniz ürünlerin imalatı nerede isterseniz onu sorgulayarak başlayalım
saygılarımla

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #9 : 24 Ocak 2018, 14:31:12 »
Pferd resmi sitesine mail attığınızda size yakın bir bayi en yakın sürede iletişime geçiyor. Sitelerinde tüm bayilerini açıklamamaları çok büyük eksiklik bence de. Ama kalite olarak güzel bir ürün. Esaş eğeler de yeterli işi görür ama pferd kadar kaliteli değiller maalesef. Bahço eğelerden hiç memnun kalmadım. Esaş Bahço dan daha iyi. Esaş eğeler artık çinde yapılıyor diye duymuştum. Doğruluğunu bilmiyorum yeni parti bir Esaş eğe kullanmadım. Daha iyi de olabilir daha kötüde. 25 yıl önce tek tercihim Esaş markasıydı.