Alıntı yapılan: cem eser - 11 Ağustos 2017, 15:26:36Alıntı yapılan: RSM57 - 11 Ağustos 2017, 10:09:52Ustam ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş . (asitlme daha iyi olabilirdi) Estağfurullah ustalık bizim haddimize değil. O sıfat sizlere yakışır. Bana hocam diye hitap edebilirsiniz. Asıl sizin elinize sağlık Rasim ustam (Burak sen misin yoksa ) . Damastın deseni de kıvılcımları da çok hoşuma gitti. Asitleme konusunda ne tavsiye edersiniz? Ben iki kez asite (saf porçöz) batırdım 15 er saniye. İlki çok açık oldu, ikincisi de bu şekilde oldu Eyvallah Rasim Ustam. Tekrar teşekkür ederim.Hocam ben Rasim usta asitlem nitrik asitle olması gerekiyor yine de ellerine emeğine sağlık hocamMesela böyle
Alıntı yapılan: RSM57 - 11 Ağustos 2017, 10:09:52Ustam ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş . (asitlme daha iyi olabilirdi) Estağfurullah ustalık bizim haddimize değil. O sıfat sizlere yakışır. Bana hocam diye hitap edebilirsiniz. Asıl sizin elinize sağlık Rasim ustam (Burak sen misin yoksa ) . Damastın deseni de kıvılcımları da çok hoşuma gitti. Asitleme konusunda ne tavsiye edersiniz? Ben iki kez asite (saf porçöz) batırdım 15 er saniye. İlki çok açık oldu, ikincisi de bu şekilde oldu
Ustam ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş . (asitlme daha iyi olabilirdi)