Bıçak Sanatı - Forum

Bahco laplander ve bıçak seti kampanyası

Bahco laplander ve bıçak seti kampanyası
« : 10 Kasım 2017, 15:55:37 »
Arkadaşlar yarın n11 de kampanya var bahco laplander testere ve laplander bıçak(mora)  seti 92 TL civarına geliyor, ben bayadır bekliyordum yeni haberim oldu ihtiyacı olan varsa alabilir, paylaşmak istedim, saygılar.

Aydın Karakişi

• 1613
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
Ynt: Bahco laplander ve bıçak seti kampanyası
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 16:34:33 »
Bahco nun bıçağını kullandım  arkadaşlar  çok keskin ancak  sert agaçlar da vede kemiğe değdiği zaman çok çabuk dönüyor ağzı 

bilginiz olsun. Fiyat performans kıyaslamasında güzel.
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK

« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 18:53:18 »
Abi yazın silky gomboy almadım 140 TL ye verilir mi bi testereye diye. Bunda bıçak da var paslanmaz gayet güzel gibi, bakalım alayım diyorum hep bi testere hevesim vardı

Okan

• 121
  • Meslek: Yönetici
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 15:21:59 »
Abi yazın silky gomboy almadım 140 TL ye verilir mi bi testereye diye. Bunda bıçak da var paslanmaz gayet güzel gibi, bakalım alayım diyorum hep bi testere hevesim vardı

SILKY cok guzel bir testere agaci ekmek gibi kesiyor kesinlikle tavsiye ederim. youtube ta videolari var F180 di galiba kodu.
omknives

Yunusöztürk

• 20
  • Meslek: Elektrik
  • Yer: Ankara Gölbaşı
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 12:46:06 »
silky ve bahco çok popüler oldu illaki bu duruma kalitesi ile geldi lakin ben yarı fiyatına husquvarna aldım meşe ve akcaağaçta denedim hiç beklemediğim şekilde tatmin etti çok para harcamak istemem derseniz listeye eklenebilir.
Karıncanın zevali gelince kanatlanır.