Bıçak Sanatı - Forum

İlk bıçağım

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: İlk bıçağım
« Yanıtla #20 : 14 Mayıs 2011, 10:10:13 »
Sevgili arkadaşlar merhabalar
üçüncü bir profil çıkarıyorum. Galiba bu daha iyi olacak profili taş motorunda çıkardığım için biraz yavaş gidiyor. Profilin alt ucunda siyahla boyanmış kısmı da yontmayı düşünüyorum sizler ne dersiniz? Ayrıca başka önerileriniz varsa bekliyorum.
Bugün SİAD marka İsviçre malı bir zımpara aldım çok iyi bir zımpara herhalde SAİD'in  :D ikiz kardeşi.  Ayrıca Klingspor marka bir zımpara daha aldım kullanan var mı kalitelimidir?
Mürsel, Çok güzel gidiyor,
Kabza bölümünü sanki biraz daha geniş tutsan daha güzel olacak gibi geldi, yani özellikle şu kuyruğun ortasında aşağı uzanan göbeği çok az daha şişkin olsa süper olur...

Klingspor'u nereden buldun bu arada? hep denemek istediğim ve kalitesini hep duyduğum bir ürün....

Kipmen Sanat web sitesi

circassian

• 1133
  • Burak Ekit
  • Meslek: dis hekimi
  • Yer: istanbul-besiktas
« Yanıtla #21 : 14 Mayıs 2011, 10:42:23 »
Klingspor'u esbant getiriyor. Ben bir ara zirkon ve alox bantlar yaptirmistim. Zimpara fena degil gibi geldi bana , tek sikintim ince kumlarda ek yerinin kalin olmasi idi. O bolge 400 kumdan itibaren , sert backingde tak tak bicaga carpip, oyuyor. Istiyorsan ismarliyabilirim. 3.5 tl filan 200luk bant
Tüfek icat oldu mertlik bozuldu
Ali Rusen ( ya da Koroglu ) 16,yy

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #22 : 14 Mayıs 2011, 11:10:01 »
Klingspor'u esbant getiriyor. Ben bir ara zirkon ve alox bantlar yaptirmistim. Zimpara fena degil gibi geldi bana , tek sikintim ince kumlarda ek yerinin kalin olmasi idi. O bolge 400 kumdan itibaren , sert backingde tak tak bicaga carpip, oyuyor. Istiyorsan ismarliyabilirim. 3.5 tl filan 200luk bant
Burak Sağolasın,
Kilingspor'un denemek istediğim ürünü normal kağıt zımparası, el perdahı için. Bant zımparalarından da özellikle seramik olanlardan merak ederim aslında...

Geçenlerde ViteX'in distrübitörü Yavuz Bey ile muhabbet ettik, kendisi sağolsun bana değişik ürün ve kumlardan bir numune yollayacak, fiyatlar fena değil ancak kalite önemli, yine de duyduğum kadarıyla Norton veya 3M ayarında ürünleri sanırım, ancak elimde örnekler olduğunda emin olabileceğim. Ellerinde bu arada 1200 kuma kadar "Cork" bantlar da var, tipik bantarı 600 kuma kadar, 120 kuma kadar ise seramik bantlar mevcut. Fiyatlar Amerikan veya Avrupa benzerlerinin tam olarak yarısı civarında...

Kipmen Sanat web sitesi

circassian

• 1133
  • Burak Ekit
  • Meslek: dis hekimi
  • Yer: istanbul-besiktas
« Yanıtla #23 : 14 Mayıs 2011, 11:55:50 »
Egebant'mis duzeltiyorum. Yanlis hatirlamisim.

Evet. Yavuz Bey'e o konuda ben de yazacaktim , iyi olmus. Corklarla ben ilgileniyorum , ve cok muhtemelen Taner'de cok ilgilenecektir. Sen bir bak . Ismarladiginda ben de girerim o ise.

Klingspor'un seramik bantlari var ama esbant bilmiyor ;) , duz kagitlardan esbanta ugradigimda , hazirda varsa bir seri yaparim sana
Tüfek icat oldu mertlik bozuldu
Ali Rusen ( ya da Koroglu ) 16,yy

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #24 : 14 Mayıs 2011, 20:39:05 »
alım yapılacaksa bende ılgılenırım ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

raskolnikov

• 189
  • Mürsel ERDOĞAN
  • Meslek: avukat
  • Yer: nevsehir
« Yanıtla #25 : 16 Mayıs 2011, 17:00:45 »
Nevşehirde bir hırdavatçıda var yalnız elinde 400 kum var sattığı malın kalitesini kendiside bilmiyor. Denemek isterseniz özelden adresinizi yazın, 400 kumdan göndereyim. Muhabbetle kalın
Baş eğmedik edaniye ikbal ü cah için