Merhaba,
İlk defa bir bıçak yapacağım.Mehmetmarangozdan aldığım ilk hazır pukko profilimi ilk önce deri+karaağaç tan yapmak istedim,sonra hoşuma gitmedi söktüm

Ekte ilk halini ekledim.

[/url][/img]
Bu arada düşünürken Serdar kılıç ın eski bölümlerini izlerken helle odel modelini gördüm,kat kat yapma fikri hoşuma gitti, fakat onun da başında ve sonunda bütün kütükler olduğu için tip itibariyle biraz avcı bıçağına benzettim ve kabzenin ele oturma bombeliğini vermek istemediğimden, düz kat kat bir pukko profil olsun istiyorum.Şimdlik düşüncem bu,epoxy yi henüz sürmedim,sonradan pişman olmak istemiyorum,sonuçta zevk ve renk meselesi tamamen tercihe bağlı fakat vereceğiniz ufak fikirlere sonuna kadar açığım.
Corian+venge+zeytin+ceviz ve aralara da deri kullanayım dedim. 4 mm paslanmaz balçağım var 2 adet ama kullanmak istemiyorum.İncelediğim kadarıyla forumda uzun bir süredir okuma yapıyorum fakat böyle kat kat bir pukko profile denk gitmedim,nasıl olur,bittikten sonra pişman da olmak istemiyorum çünkü çok uğraştım

güzel bir bıçağım olsun istiyorum,tecrübeli ustalarımın değerli görüşleri benim için bu noktada çok önemli,fikir verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler

[/url][/img]