Bıçak Sanatı - Forum

Hediye av bıçağı

SErkişi

• 109
  • Meslek: Sağlık Sektörü
  • Yer: Ataşehir-İstanbul
Ynt: Hediye av bıçağı
« Yanıtla #20 : 08 Mayıs 2017, 13:41:43 »
Çok güzel olmuş, çok şık. Ellerinize sağlık...

FATİH OUTDOOR TEAM

• 373
  • Meslek: Pas bizim işimiz.KTL
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #21 : 09 Mayıs 2017, 21:16:28 »
Merhaba Hemşerim,
Nedenini yazmışsınız ama tek takıldığım kısım namlunun kısalığıdır. birde 11 eylül okulunun arkasında onlarca kök zeytin var yakılmak üzere konulmuş ama 2-3 yıldır oradalar duruyorsa biraz isteyin çok güzel desene sahipler.Ben istedim biraz aldım şansını bir dene.

Nuri Aydın

• 204
  • Meslek: Elektrik teknisyeni
  • Yer: Bursa.gemlik
« Yanıtla #22 : 09 Mayıs 2017, 22:42:54 »
Dediğim gibi bula bildiğim malzemelerle çalışıyorum buna kabza malzemeside dahil verdiğiniz bilgiyide değerlendirmeye çalışırım gerçi evimin kaşısında komşumda birsürü zeytin ağacı vardı bir tane istiyemedim hepsini yaktı bu arada gemlik limisiniz

FATİH OUTDOOR TEAM

• 373
  • Meslek: Pas bizim işimiz.KTL
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #23 : 09 Mayıs 2017, 23:08:06 »
Dediğim gibi bula bildiğim malzemelerle çalışıyorum buna kabza malzemeside dahil verdiğiniz bilgiyide değerlendirmeye çalışırım gerçi evimin kaşısında komşumda birsürü zeytin ağacı vardı bir tane istiyemedim hepsini yaktı bu arada gemlik limisiniz
Merhaba,
Evet Gemlikliyim en eskilerinden. Daha önceden bende size sormuştum ama gözden kaçtı herhalde. Tamer AYDIN tanırmısın?

Nuri Aydın

• 204
« Yanıtla #24 : 10 Mayıs 2017, 09:18:09 »
Malesef tanımıyorum görmüş olsam belki tanırım yıllarca esnaflık yapmış biri olarak çevrem geniş fakat şu an üstünden uzun zaman geçince unutuyor insan

Emrah

• 1435
  • Meslek: Elektrik Pano
  • Yer: Antalya-1980
« Yanıtla #25 : 10 Mayıs 2017, 10:09:52 »
Ben bıçağı çok çok beğendim. İşçilkik gayet temiz. Namlu ve kabza sırt açısı çok iyi ayarlanmış. Kabza ergonomisi gayet güzel. Kesinlikle namlu kısa falan değil. Çalışacak bir bıçak için gayet ideal ölçülerde. Hatta bıçak, bu ölçülerle bir karakter yakalamış bence. Ayrıca çokta yakışıklı olmuş. Hem güzel hem de işçi bir duruşu var. Sadece, balçağın çıkıntısı aşağıya dogru biraz daha uzun olsaydı ve düz değil de, oval bir bitişi olsaydı sanırım daha şık olurdu. Bu arada, Gökhan ustanın çalışmalarını hatırlatıyor.
Eline koluna sağlık ustam, nefis bir bıçak olmuş  :2up
Her zaman doğru söyle ki, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmayasın...

Nuri Aydın

• 204
« Yanıtla #26 : 10 Mayıs 2017, 10:32:18 »
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim böyle sözler duymak insana gurur veriyor evet dediğiniz gibi gökhan beyin bıçaklarına benziyor ister istemez gördüğünüz ve hayran kaldığınız modeller istemesenizde çalışmalarınızda size yön veriyor bu bıçakta düşündüğümde nekadar çok bıçaktan esinlenmiş olduğumu hatırladım sayenizde teşekkürler