Gökhan Bey,
İlk bıçağınız olduğunu söylemişsiniz, ama ilk bıçakta olsa acımak yok bu bölümde

Öncelikle söylemeliyim ki fotoğraflar kötü ve detayları göremiyoruz, bu bölüm için fotoğraflara özen göstermek yorum yapabilmek için çok elzem. Bıçağın çeliğini bilmiyoruz, hatta çelik olup olmadığından bile emin değilsiniz sanırım. Bölümde paylaşılan işlerin detaylarını vermek önemli, kaç derecede su verildi, menevişleme işlemi kaç derecede yapıldı...gibi. Çok uğraşmışsınız ama yüzeyler göründüğü kadarıyla düzgün olmamış, genel olarak hem perdah sorunlu hem de yüzey düzgünlüğü. Taşlama eşiği kötü görünüyor, belki ilk bıçak için boyuttan kaynaklı bir kontrolsüzlük olabilir. Sap ahşabı olarak çam çok yumuşak kaçar ve dayanıklı değildir, bence sonraki bıçaklarınızda kullanmayın. Sırtta eğe işi mi var testere dişi mi tam seçemedim ama detay olsa iyi olurdu. Namlu ve sapın birleştiği yerdeki parmak oyuğunda düzensizlik var, bilerek mi öyle yaptınız, yani model mi budur bilmiyorum ama değilse, düzgün bir yay daha hoş durabilirdi. İyi şeyler söylemedim farkındayım ama burası böyle

kolay gelsin.