Değerli ustalarım yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu iş için istenen renkte kartonları birleştirerek epoksi ile bastırıp micarta yapmak en makul yol gibi duruyor. Fiber levha satılık olarak aradığımda bizim ihtiyacımız olan miktarlarda bulamadım hem de renk olarak sadece belli işlere uygun olanların mevcut olduğunu gördüm. Sayın Aydın Karakişi ile de özelden yaptığım mesajlaşmada karton konusunda kalitelei olanları tercih etmemi tavsiye etti.
Ben de sizlerden aldığım fikirlerle muadil malzeme ne olabilir diye düşünürken bir kırtasiyede plastiğinin ne olduğunu hiç bilmediğim renkli tabakalar buldum denemek için aldım. Bir de spacer için 10 lt lik su şişesi kapağı yada kalınlığı dijital kumpas ölçümü 1.20 mm. gelen Sek günlük süt kapağı vardı kırmızı olanı uygun şekilde kesip atıl vaziyette duran bir parça tahtaya 404 marka iki parçalı epoksi ile sıkıştırarak denedim. "Liner" için olabileceğini düşündüğüm plastik tabakadan 8 kat koydum dijital kumpas ile 0,87 mm geldi. Onu da atıl iki parça ahşaba aynı şekilde yapıştırdıktan sonra bu sabah dekupaj ile kesilip çok azıcık eğelendiğinde ne şekil alacak diye baktım.
İlki, üstüste koyulmuş plastik parçaların kesildikten sonraki hali... İkinci fotoda dekupajın önündeki kırmızı nesne malzememizin görselidir.

Bu da süt şişesi kapağı uygulamasının kesilmeden ve kesimden sonraki hali. Açıkçası istediğim gibi bir ince dilim alamadım bunda.

Balçak ve ahşap arasındaki duruşu veya bıçak gövdesi ile ahşap arasındaki duruşunda ne olur değerlendirmeyi siz ustalarıma bırakıyorum. Bir aceminin tavsiyesi olarak değil de en azından yorum ve mesajlarınızla gösterdiğiniz alakanın karşılığı bir çaba veya aceminin Amerikayı tekrar keşfetme çabaları olarak değerlendiriniz.

Saygılarımla.