benım kendı sahsı fıkrım bu tarz makınaları ne kullanın ne alın nede tavsıye edın ege ıle cok cok cok guzel ışler cıkarın ustalarımız yurt dısındada halen ege ıle yapılmıs olan sanat eserı dıyebılecegımız calısmalar mevcut en guzel ornegı sefa hocamız ege ıle kılıc yapabılabılıyorsa sız dusunun daha neler yapılır sızınde gormus oldugunuz gıbı kullanan kısıde ne gozluk var nede baska bır korucu ekıpman ve alet var makınaya zaten bır sey demıyorum baslı basına bastan sagma bır alet ogrencı oldugunuzu yazıyor telafısı olmayan gerı donusu olmayan sonuclar cıkartır sıze bu tarz makınalar acele etmeyın sakın yavas yavas yapacagınız calısmanın tadı cıkara cıkara zevkını ala ala temız tıtız ısler cıkarın 1 gunde 10 tane bıcak yapsanız ne olacak veya br bıcagı 1 gunde bıtırsenız ne olacak sıze ne kazandıracak tıcarı acıdan bu ısı yapmıyorsanız bılgı ve tecrubenız varsa yapacagınız yatırım buna degıyorsa ımrenek yaptıgınız calısmanın ımrenek bakacanız sızın guvenlıgınızı en ust duzeyde saglacak alet edevat ve takım kullanmanızı tavsıye edıyorum bunları ben yapamam dersenız bende bu ıs ıle hıc ugrasmayın derım sıze tesskur ederım