elinize sağlık.birşey soracağım.bıcagın agız acılmayan ust kısmı pruzlu bunu nasıl yapıyorsunuz yanı perdahlamıyormusunuz o kısmını.birde neden sizin bıcaklar zenci.ozel bir çelikmi veya karartıyormusunuz nasıl bir işlemddir merak ettim
Eline sağlık usta.
Maşallah
Ustam çok beğendim ellerinize sağlık. Tercih meselesi tabikide, balçaklı bıçaklarınızı daha çok beğendim helede bunu.
Çok güzel olmuş Soyturk ustam eline sağlık Balcaklı model bende çok beğendim benim tarzim bende çok severim ve bana çok güvenli geliyor
Offf, bak bu iyi olmuş, balçağın ön tarafa doğru hafif inceliyor olmaması dışında söyleyecek söz bulamadım
Balçaklı güzel görünüyor. Ellerine sağlık
ustam eline sağlık çok güzel olmuş birde ustam bu bıçak 460 gram kullanırken zorluk oluyormu bu ağırlıkta bir bıçak için iyi günler
Alıntı yapılan: Mustafasezer - 07 Kasım 2016, 09:08:39elinize sağlık.birşey soracağım.bıcagın agız acılmayan ust kısmı pruzlu bunu nasıl yapıyorsunuz yanı perdahlamıyormusunuz o kısmını.birde neden sizin bıcaklar zenci.ozel bir çelikmi veya karartıyormusunuz nasıl bir işlemddir merak ettim Açıklayın ustam bıçaklar neden zenci Ellerinize sağlık Soytürk ustam gene harika bir iş Balçak yakışmış
Ustam eline sağlık çok güzel.
Alıntı yapılan: Mustafasezer - 07 Kasım 2016, 09:08:39elinize sağlık.birşey soracağım.bıcagın agız acılmayan ust kısmı pruzlu bunu nasıl yapıyorsunuz yanı perdahlamıyormusunuz o kısmını.birde neden sizin bıcaklar zenci.ozel bir çelikmi veya karartıyormusunuz nasıl bir işlemddir merak ettimarkadaşım ustam bıçakları karartıyor çünkü karbon çeliği kullanıyor karbon çeliği paslanır bir çelik ayrıca kendi kendine de kararabilir ustam kendisi karartıyor bu şekilde hem çelik kendi kararıp kötü gözükmüyor hemde daha geç paslanıyor
Bıçak çok güzel de ben şu sıralar kabze malzemesine takıldım ilk önce oraya bakıyorum. Desenler çok güzel. Cevizin ur kısmı galiba.
Ustam her zamanki gibi güzel çalışmaEmeğinize sağlık
Soytürk abi balçaklı modelde ayrı güzel olmuş ellerin dert görmesin. Her foruma senden birtane lazım Senin, Gökhan hocamın ve Rasim Abinin bıçaklara baktıkça herkes başka şey görüyodur ama ben dövmeye olan aşkımın büyüdüğünü görüyorum.
Soytürk bak bu balçak da çok güzel olmuş. yani sanki senin bıçaklarda eksik olan birşey vardı da bununla tamamlandı gibi. orka çeliği namlu ve orka çeliği balçak güzel durur bence... ya da orka çeliği bir integral... pimlerin yerleşimi, enfes cevizler ve kılıf... muhteşem... not: orka çeliğini bold yazarak bir yönlendirmeyle karışık taciz yapıyorum, fark ediyor musun