Bıçak Sanatı - Forum

Silah kılifı !

runiya

• *
  • 2
  • Meslek: deri tasarım
  • Yer: ankara _trabzon
Silah kılifı !
« : 06 Eylül 2016, 21:31:48 »
Merhaba arkadaşlar
Ben silah kılıfı yapmak istiyorum cift tarafli yelek tarzı ama genelde kalıplarla çaliştigim içın yapamıyorum
Nasil kalibini cikarabilirim yada hazirda kalip bulabilecegim yada yardimcı olabilecek birisi varmı?

Oğulcan

• 96
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Ankara
Ynt: Silah kılifı !
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2016, 21:36:26 »
isim vermek yasal mı değil mi bilmiyorum  yasak ise yöneticiler kaldırabilir yorumu ama mfg taktikal ile iletişime geçerseniz sizi yönlendirebileceklerinmi düşünüyorum

runiya

• *
  • 2
  • Meslek: deri tasarım
  • Yer: ankara _trabzon
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2016, 22:01:52 »
Teşekkür ederim

« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2016, 22:48:56 »
isim vermek yasal mı değil mi bilmiyorum  yasak ise yöneticiler kaldırabilir yorumu ama mfg taktikal ile iletişime geçerseniz sizi yönlendirebileceklerinmi düşünüyorum
Forumda bu tür isimleri vermenin bir sakıncası yok. Sadece ticari yaklaşımlardan ötürü yaşanan olumsuzluklar sonucu forumdan uzaklaştırılmış kişilerin isimlerinde bu duyarlılığı gösteriyoruz.

armagan baran

• 659
  • Instagram #brnleatherart
  • Yer: Balıkesir/Kırklareli
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2016, 20:24:50 »
Kendi silahınıza yapacaksanız kalıp zaten elinizde .Ticari olarak ,farklı markalara yapmayı planliyorsanız Yelek bedenini ayarlı yapmanız yeterli .Silah içinde sık kullanılan modellerin kurusıkı olanları işinize yarayacaktır .Maliyeti olacaktır ama iş ticari sonuçta

HKN

• 194
  • Hakan
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Antalya/Trabzon
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2016, 00:37:28 »
Firmalar silahlarının (mesela Canik TP9) 1:1 ölçekli alüminyum kalıbını gönderebiliyor. Firmalarla iletişime geçin isterseniz.

Serkan KILCI

• mgWayncUF
  • 246
    • join adult dating now
  • Meslek: egitim
  • Yer: Aksaray
« Yanıtla #6 : 08 Eylül 2016, 17:24:54 »
deri kılıf yapmayı düşünüyorsanız ve ıslak deri ile kapıp alırken silahın ıslanmasını istemiyorsanız. Silahı streç film ile sıkıca sarıp ıslak deri ile temasını engelleyebilirsiniz.