İnsan bakarken transa geçiyor baktıkça bakası geliyor ellerinize sağlık .
Soytür ustam küçük avcı deyince heyecanla bakayım dedim ???tam boy 27.5cm kemikkıran vebarakuda29cm 8)senin küçük bıçak sevmediğini biliyorum ama bu çok küçük olmuş ellerine sağlık tam seninlik bıçakları görmek ayrı bir keyif
adamda şahmerdan gibi kol var vurdumu uzuyo çelik daha küçültemiyo valla venezuellada biri bu bıçağı gösterse soytürk abi nerde derim yani okadar
tabi el büyük olunca
Zaten 21cm gibisini sen ancak çakı diye yapınca )küçüüüük avcı anca27.5cm olur
Küçüklükte, büyüklükte göreceli bir kavramdır, bunu bize hatırlattığın için teşekkürler... Bıçak şahane, cevize gene söyleyecek söz bulamadım çok hoş bir dokusu varmış
her zamanki gibi mükemmel bir bıçak yapmışsın,ellerine kollarına sağlık, aslında sana yakınım bir gün gelip gerçek gözümle görmek isterim,ayrıca nerde görsem tanırım bıçaklarını ;)farklı bir tarzın var
eline sağlık Soytürk. şu cevizlerin Gökhan gibi beni de benden alıyor, haberin olsun...
soytürk usta arkadaslarin dedigi gibi kabza okadar sahane duruyorki massallahbu kadar dedirtecek cinsten Ellerin dert görmesin ben cok begendim ama ceviz hakikaten beni öldürdü