Ellerine sağlık Soytürk abi harika gorunuyorlar 
Sağ olasın Erdem kardeşim, seninkini de sabırsızlıkla bekliyorum
Abi sen hep caki yapsana:) eline saglik harika olmus ikiside
Yok , bayar hep çakı bir çakı yapana kadar iki bıçak yapıyorum o kadar vaktimi alıyor daraltıyor ama bir kaçtane yapacağım İnşallah
Temisss

Sağ olasın Mehmet ustam.
hocam ellerinize sağlık , her eser tanıtımında alıştırdınız artık 2 şer 2 şer . bu kadar üretken olmak kolay değil maşallah diyorum.
olasılıkla daha önce yanıtlamışsınızdır ama tekrar sormak isterim cila için ne uyguluyorsunuz?
birde çakıyı kilit mekanizmalı mı yaptınız ?
Teşekkür ederim

Sapta Sefa ustamın formülü ama biraz değiştirdim, Sefa ustam zeytinyağı kullanıyordu ben limon yağı koydum onun yerine. Çakı kilitli değil ama arka kısımdaki burgu sizin baş parmağınızın altına denk geliyor bir nevi kilit gibi.
Elinize sağlık çakıyı özellikle çok beğendim.
Teşekkür ederim, herkes oyunu çakıdan yana kullandı
Bu tip çakılara bayılıyorum ya boynuzlu olanları ayrı güzel ama sizinki çok güzel olmuş ustam ellerinize sağlık 
Vallahi Mustafa kardeşim bende bugün düşündüm boynuzlu hoş olur diye kısmet bakalım ileride yapacağım sanırım
bence de çakı bir başka güzel olmuş Soytürk. çok oturaklı. ellerin dert görmesin.
Sağ olasın Emin ustam .
Senden çakı görmeyi bir süredir bekliyordum. Bu iyi geldi
Eyvallah Salim kardeşim.
Eline sağlık Soytürk, benim en çok hoşuma giden sapın son kısmındaki o ara parçasını sap ile aynı parçadan yapmış olman.
Çok hoş duruyor...
Sağ olasın Gökhan ustam, benimde en çok tav olduğum kısım orası