Bıçak Sanatı - Forum
Forum Muhabbeti => Kolleksiyon, bıçak tanıtımı, incelemesi => Konuyu başlatan: Barbaros Tütüncü - 29 Ocak 2016, 10:57:22
-
Öncelikle herkese merhaba.
İnternette gezinirken yeni bushcraft bıçağı olarak tanıtılan farson blade adlı bıçağı gördüm. İlk başta garip gelse de videosunu izleyince hoşuma gitti. Daha önceki konu başlıklarına baktım ve bununla ilgili herhangi birşey bulamadım. Sizlerle paylaşmak istedim.
https://youtu.be/6FzvWYZ7mw0
http://www.fremontknives.com/farsonblade.php
-
Barbaros bey hosgeldiniz.merhaba bölümünde kendinizi tanıtırsanız herkes sizi tanımış olur.paylaşım içinde ayrıca tşkler.
-
Değişik bir bıçak. Biraz börekçi bıçağı tadında. :)
Neden olmasın denemekte fayda var.
-
Değişik bir bıçak. Biraz börekçi bıçağı tadında. :)
Neden olmasın denemekte fayda var.
Hiç bu açıdan bakmamıştım. Sesli güldüm :)) . Evet oval yapısı ile beraber öyle bir görüntüsü var ama pratik bir alet gibi gözüküyor. Arazide denemek lazım. Saplama konusu haricinde bıçağın yaptığı her işi yapıyor gibi. Ama yine de elimde bıçak olmasını tercih ederim ;)
-
satır kadar iyi elma soyup tereyağ bıçağı kadar iyi odun yarıyor :)
-
Hap yap, para kap diye tabiredilen ürünlere benzettim ben. Çünkü sağlam bir bıçağın yapamadığı hiçbir işi yapmıyo aksine dezavantajlı kısımlarıda var.
-
Nacak olarakta kullanılabilecek bir alet hoşuma gitti
-
Bu forumda daha önce paylaşılmıştı gibi hatırlıyorum