Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti => Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi) => Sabit Namlu => Konuyu başlatan: merttansu - 02 Eylül 2015, 01:07:07
-
Bu sefer klasik Japon kabzali bir bicak koyayim istedim , celigi en cok kullandigim celik olan 52100 'den , zannedersem Turkiye de rulman celigi diye geciyor . Namlusu 225mm olan Japon chef bicagi ( wa-gyuto ) Kabzasi yine burada rahat bulabildigim "bimble burl"adli bir ahsaptan , pirinc ve mors disinden yapilma
-
bir kac resim daha
-
Çok güzel gerçekten.
-
sizin orda şefler paslanmaz aramıyor galiba :) güzel
-
Elinize sağlık Mert bey , süper diğer işleriniz gibi :2up
-
sizin orda şefler paslanmaz aramıyor galiba :) güzel
Gokhan su ana kadar her on siparisten sadece biri paslanmaz yonunde , her ne kadar aebl den memnunsam da , performans olarak 52100'nin yanina yaklasamaz . Su an 2 tane daha paslanmaz celik ile calisiyorum ama bana kalsa sirf karbondan yaparim. Mutfakta sadece 1 tane paslanmaz bicagim var , victorinox kus agizli soyma bicagi ,onu da ayda yilda bir kullaniyorum. Gozlemledigim kadariyla paslanmaz bicak cogu ustanin kullandigi esyaya daha az kiymet vermesine , daha az bakmasina sebep oldu. Su an kullandigim sef bicagim san mai hitachi carbon celik , ustunde bir gram leke veya pas goremezsiniz cunku her yemek servisinden sonra parlatirim ve bilerim
-
Çok güzel elinize sağlık. Ağız geometrisi ve açısı nedir?
-
Elinize sağlık..
-
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
-
Elinize sağlık..