Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti => Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi) => Kesici el aletleri => Konuyu başlatan: Mehmet GENÇ - 05 Kasım 2013, 19:57:07
-
Usturada kullandığım çelik civa çeliği 15 mm dövülerek yapıldı
Kesici ağız:70x25x5
Kuyruk :kıvrımlı halde 80 mm açık halini ölçmedin
Sap şimşir ölçmedim
Ağız 100 mm tekerde içbükey açıldı kesici kısım mümkün olduğu en ince hale getirildi mikrometrem yok kumpasla ölçemedim
-
Ustam çok şık olmuş. Elleriniz dert görmesin.
-
Çok teşekkür ederim
-
Mehmet ustam ellerinize sağlık. Kullanacak kişi çok şanslı :2up
-
Eline sağlık ustam.Çok şık olmuş.Ben de eğe çeliğinden iki adet usturaya başladım.İçbükey ağız yapısı için makinemde yok.Ustura yapımı konusunda özellikle elle ağız açma konusunda çok fazla kaynak da yok yada ben bulamadım. Önümüzdeki günlerde olup olmayacağını anlayacağım.
-
Ustam hem çok şık hem de çok etkileyici duruyor ellerinize ve emeğinize sağlık :)
-
Mehmet Usta, çok güzel görünüyor, civa çeliği ustura için gerçekten de iyi bir seçim :2up suyla haşır neşir olacağını da düşünürsek şimşir de bir o kadar iyi bir seçim, işçilikte iyi olunca eee daha ne olsun... Eller dert görmesin.
-
Yorumlar için herkese teşekkür ederim
-
Ustam ellerine emeğine sağlık çok çok güzel :2up :2up :2up
-
Ustam ellerine emeğine sağlık çok çok güzel :2up :2up :2up
Teşekkür ederim civa çeliğini beraber almıştık ondan yaptım
-
eline sağlık üstadım çok temiz bir çalışma olmuş ellerin dert görmesin... :)
-
ellerine sağlık mehmet usta çok temiz bir çalışma olmuş valla yine döktürmüssün cok güzel :2up :2up :2up :2up :2up
-
eline sağlık üstadım çok temiz bir çalışma olmuş ellerin dert görmesin... :)
Teşekkür ederim sinan usta beğenmene sevindim
-
ellerine sağlık mehmet usta çok temiz bir çalışma olmuş valla yine döktürmüssün cok güzel :2up :2up :2up :2up :2up
Yılmaz bey beğenmenize sevindim tşekkür ederim