Bıçak Sanatı - Forum

Konu Dışı => Genel Muhabbet => Konuyu başlatan: BAM_35 - 23 Kasım 2012, 04:01:59

Başlık: Rockstead Knives'dan cevap
Gönderen: BAM_35 - 23 Kasım 2012, 04:01:59
Daha önce bir yerlerde fiyatlarını göremediğim için Chou-B modeli için Rockstead'e mail attığımı yazmıştım. Dün Hiroshi Hanada'nın kendisinden cevap geldi.
Oturup efendi efendi yazmış adam. Ama genel ifade ve söylenenlerden pek kalabalık olmadıkları (bir kişi!?) sonucu çıkıyor.
Özetle:
Geç cevapladığı için özür diliyor, NewYork Custom Knife Showdan yeni gelmiş zira.
Bıçak (ipek sarılı kabza ile) 32,000 YEN, nakliye onlarda ama gümrük vergisini kendin çöz diyor, Ahşap kabza iki parça vidalı sanırım +6,500 YEN.
Hakikaten çok para. Sahip olan oldu mu, eder mi bilemiyorum, genel yorumlar üstün olduğu yönünde ama...

Paylaşırım demiştim, ilgilenenlerin bilgisine.
Başlık: Ynt: Rockstead Knives'dan cevap
Gönderen: Salim Türk - 23 Kasım 2012, 13:03:49
Çok param olsa bir tane alırdım :) Gerçi çok parası olan ne almaz değil mi? Bıçaklar çok güzel. Birde fabrikasyon bıçak bunlar. İstenince fabrikasyonda olsa güzel bıçaklar yapıla biliniyormuş.
Başlık: Ynt: Rockstead Knives'dan cevap
Gönderen: BAM_35 - 23 Kasım 2012, 19:46:11
Bana öyle pek fabrikasyon gelmedi. Sonuçta muhatap bir kurum değil Bay Hiroshi!
Başlık: Ynt: Rockstead Knives'dan cevap
Gönderen: Salim Türk - 23 Kasım 2012, 19:56:50
Bence kesinlikle fabrikasyon işi yapılıyor ama kaliteli bir fabrikasyon işçiliği var. Sitede making başlığı altındaki resimlerde bunun böyle olduğunu gösteriyor. Siteden gelen mailleri bir kişi inceleyip cevap veriyor olabilir.