Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti => Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi) => Sabit Namlu => Konuyu başlatan: özdemir murat - 14 Ocak 2019, 22:06:26
-
Mutfakta ağır işleri ve günlük işleri bir arada yapmak için tasarladım. En çok bütün tavuk parçalarken işeime yarayacak gibi 😁
Çelik: 4 mm o2
Kabza zeytin + japon
Ölçüler: tamb boy 25 cm sap:11cm ağız: 14 cm sırttan ağıza 3.8 mm
Ağırlık 243 gr
Pim 2x4 mm
Isıl: işlem propan ocağı + 300 derece yarım saat meneviş.
(https://i.hizliresim.com/ADn7GQ.jpg) (https://hizliresim.com/ADn7GQ)
(https://i.hizliresim.com/bVkDvn.jpg) (https://hizliresim.com/bVkDvn)
(https://i.hizliresim.com/5aL7NA.jpg) (https://hizliresim.com/5aL7NA)
-
Eli ize sağlık. Güzel gorunuyor. Alınmazsanız birkaç tavsiyem olacak. Kabzanın başladığı yerin zimparasini monte işleminden once yaparsanız daha güzel ve rahat olacağı kanaatindeyim. Kabzanın zimparasinda (verdikten once) daha yüksek kumlara çıkarsanız bence daha iyi olur.
Saygilarimla
-
Teşekkür ederim. Alınmam, bilakis memnun olurum, biraz daha sabırlı olmam gerekiyor zımpara işinde. Kısmet bir daha ki sefere diyelim, japonu sürmemiş olsam tekrardan zımpara işine dönerdim.