Bıçak Sanatı - Forum

Atölye Muhabbeti => Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi) => Sabit Namlu => Konuyu başlatan: Brac - 16 Haziran 2017, 16:02:06

Başlık: 24 cm Gyuto
Gönderen: Brac - 16 Haziran 2017, 16:02:06
Standarta oturtmaya çalıştığım Gyuto lardan, yorumlar için herkese şimdiden teşekkürler.


Namlu Boyu : 240 mm
Et kalınlığı : 2.3 mm
Genişlik : 50 mm
Çelik : Böhler N690 - 59-60 HRC + Sıfıraltı işlem
Sap : Paslanmaz + Kırmızı Liner + KökZeytin
Saya : Amerikan Ceviz
Ağız : FullFlat

Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: damasscus(Ömer Yüksel GÜNER) - 16 Haziran 2017, 16:07:26
Çok güzel olmuş Burak kardeşim ellerine sağlık.
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: Aydın Karakişi - 16 Haziran 2017, 16:44:52
Bende beğendim ellerinize  sağlık.
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: Ali T. - 16 Haziran 2017, 16:49:01
Çok güzel olmuş Burak kardeşim ellerine sağlık.

+1
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: Temur.akin - 16 Haziran 2017, 16:52:33
Burak bey,

Elinize sağlık çok şık bir çalışma olmuş. N690 ısıl işlem vwe sıfır altı işlemini nerede yaptırdınız ?

Saygılarımla, 
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: İsmail ULUSOY - 16 Haziran 2017, 16:55:26
10 numara 5 yıldız
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: Emrah - 16 Haziran 2017, 18:36:32
Hem çok güzel hemde iyi iş gçrecek gibi duruyor. Eline saglık ustam :2up
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: Huseyin KESKİN - 17 Haziran 2017, 11:42:08
Elinize sağlık bıçak kadar kılıfta güzel olmuş  :)
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: Aytuğ Talha - 17 Haziran 2017, 12:57:50
Elinize sağlık..
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: mehmet dülcek - 17 Haziran 2017, 13:15:21
Ha şöyle gözümüz şenlensin biraz :)
Eline koluna sağlık
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: mat - 17 Haziran 2017, 20:07:58
Mükemmel işçilik. Elinize sağlık.
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: Salim Türk - 17 Haziran 2017, 20:29:26
Güzel bıçak olmuş. Malzeme seçimi de yerinde olmuş. Ellerine kollarına sağlık  :2up
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: Soytürk Dönmez - 18 Haziran 2017, 14:53:49


     Ellerine , emeğine sağlık Burak kardeşim. Bu tür bıçaklardan hiç haz almasam da hem bıçak hemde kılıf çok güzel, uyumlu ve temiz bir iş olmuş  :2up :2up :2up
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: mustafaramazanoyar - 18 Haziran 2017, 18:33:31
Ellerinize sağlık tertemiz bir namlu çok yakışan zeytin ve güzel bir kın bravo  :)
Başlık: Ynt: 24 cm Gyuto
Gönderen: Brac - 19 Haziran 2017, 08:15:01
Çok güzel olmuş Burak kardeşim ellerine sağlık.

Çok teşekkürler Ömer bey  :)

Bende beğendim ellerinize  sağlık.

Teşekkür ederim Aydın hocam

Burak bey,

Elinize sağlık çok şık bir çalışma olmuş. N690 ısıl işlem vwe sıfır altı işlemini nerede yaptırdınız ?

Saygılarımla, 

Temur bey teşekkür ederim N690 ların ısıl işlemini istanbulda olmama rağmen Böhler in izmir deki şubesine yaptırıyorum istanbuldaki arkadaşlar 3-5 bıçak için fazla ilgilenmiyorlar ama izmirden memnunum aynı şekilde sıfır altı işlemi de aynı yer yapıyor fakat gönül ister ki ısıl işlemi de kendimizin yapacağı fırınımız olsa ama maalesef bu tip çelikler için ısıl işlem yatırımları şu an için bana göre çok yüksek.

Hem çok güzel hemde iyi iş gçrecek gibi duruyor. Eline saglık ustam :2up

Çok teşekkürler yaptığımız bıçakların kullanıldığını bilmek güzel bir duygu her gün kullanıyormuş sahibi :D

Ha şöyle gözümüz şenlensin biraz :)
Eline koluna sağlık

Teşekkürler Mehmet hocam :D

Güzel bıçak olmuş. Malzeme seçimi de yerinde olmuş. Ellerine kollarına sağlık  :2up

Teşekkür ederim Salim hocam aslında bi kaç nokta da elimde olan malzemeleri değerlendirmeye çalıştım sap için Huş ağacı bakıyordum onu bulamadım ben de sapta kök zeytin kullanmaya karar verdim ama zeytin ağacı desenleri düşündüğümden daha güzel çıktı.


     Ellerine , emeğine sağlık Burak kardeşim. Bu tür bıçaklardan hiç haz almasam da hem bıçak hemde kılıf çok güzel, uyumlu ve temiz bir iş olmuş  :2up :2up :2up

     Soytürk ustam çok teşekkür ederim senin beğenmen de benim için önemli farklı tarzlardan arkadaşlar eğer beğeniyorsa insan daha da keyifleniyor.sağolasın :)

Ellerinize sağlık tertemiz bir namlu çok yakışan zeytin ve güzel bir kın bravo  :)

Teşekkürler Mustafa bey  :)