Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti => Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi) => Sabit Namlu => Konuyu başlatan: AbeyS Premium Knife - 18 Mayıs 2017, 12:03:16
-
çizim bana ait PS ile renklendirdim. inşaallah gerçeğe dönüştürmeyi planlıyorum. Logo çalışmasınıda yorumlarsanız sevinirim.
(http://i.resimyukle.xyz/B2byL.jpg)
(http://i.resimyukle.xyz/4S1ya.jpg)
-
Modern tantolara benziyor. Bant zımparanın çizikleri belli oluyor. Sanki 180-220 kumda bitirilmiş. Perdahı daha özenli olabilirdi. Logo güzel gözüküyor. Bir de çelik özelliğinden ve ebatı hakkında bilgi verirmisiniz?
-
Elinize sağlık. Güzel olmuş. Logo da güzel illa bir şey eklemek gerekseydi ben y ile s arasına üstten virgül koyardım.
-
Arkadaşlar bıçak henüz yapılmış değil. ;D
Çizimi beğendim. Temiz bir işçilikle güzel bir bıçak ortaya çıkar.
-
Arkadaşlar bıçak henüz yapılmış değil. ;D
Çizimi beğendim. Temiz bir işçilikle güzel bir bıçak ortaya çıkar.
Bende cizimi kastetmistim.😀😀😀
-
devam ediyoruz
(http://i.resimyukle.xyz/9cV2P.jpg)
(http://i.resimyukle.xyz/aB1M7.jpg)
-
PS yetenekleriniz iyiymiş.
Keşke forumumuz PS forumu olsaydı da yaptıklarınıza yorum yapılabilseydi.
Ben bıçak için gerçeğini gördüğümde yorum yapacağım.
-
Ağız açma işi tam bir sorunsal olacak.
Kısaca tavsiyem ya ağızdaki kavislerden vazgeçmelisiniz
ya da tam taşlama sırta kadar düz bir hatta seyredecek.
Eger böyle bir ağzı yapmaya kalkarsanız; ağızda yer yer
farklı kalınlıklar olacak ve ya ağız açısı yer yer değişecek.
Kolay gelsin.
-
Bence geometrisi çok iyi tactical bir bıçakta olması gereken geometrilerden birisi bence neden derseniz bu tarz modern tanto namlu ucu ve eğik kesici ağız bu iş için çok uygun. Çizimler gerçekten eşsiz kılıf da gayet iyi duruyor sadece gözüme takılan sırt kısmındaki tırtıklar işlevsel mi görsel mi ? İşlevsel değilse tactic bir bıçakta eksik kalmış olur mesela plain edge gibi bir sırt ya da daha işlevsel bir testere olabilir. Merakla takipteyim çok hoşuma gitti elinize sağlık :)