Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti => Bıçakçılık => Konuyu başlatan: Mustafasezer - 17 Aralık 2016, 14:47:52
-
Suyunu verdiğim 1060 celıklerın,daha sonra aynı yerde menevişlemesini yapmaya calıstım.
Nekadar doğru yanlış zamanla tecrube ederek öğreneceğim. ama suanda böyle yaptım
https://youtu.be/P5hbdx3lZKc
-
Sertliği ni denemek fayda var. Geçen ki gibi olmaz inşallah... :)
-
Ya alt tarafı mutfak fırınına atacaksınız. :) 200-250 derece civarı yeterli. Ne diye bu kadar uğraşıyorsunuz :)
-
Olmuş bence.
-
Ya alt tarafı mutfak fırınına atacaksınız. :) 200-250 derece civarı yeterli. Ne diye bu kadar uğraşıyorsunuz :)
onceden fırınmı vardı.
Elbet fırına atılabılır ama farklı yontemlerı varsa eski usul yontemler bence daha mantıklı
-
Olmuş bence.
Sefa hocamın kılıca oan ocakta suyunu verdıkten sonra menevıslemeyı yıne aynı sekılde yaptıgını gordum
Bıcagı mengeneye sıkıstırıp kırılmasını goze aldım saga sola esnettım o esnemede kırılmadıysa bu bana yeter dıye dedim