Bıçak Sanatı - Forum

Son İletiler

Sayfa: [1] 2 3 ... Sonraki Sayfa
1
Bu gelişmeye çok sevindim. Tekrar sizlerle yüz yüze görüşmek çok güzel olacak. Merakla bekliyorum. Umarım katılım olur. Üstte kalması açısından Sefa hocamın mesajının altına toplantı bilgilerini ekleyeceğim. :2up

Toplantı için Microsoft Teams platformunu kullanacağız. Toplantıya katılacağınız bilgisayar, tablet yada telefonunuza Teams uygulamasını yüklerseniz kolay olacaktır. Fakat bu zorunlu değil, uygulamayı yüklemek istemezseniz web tarayıcınızdan da toplantıya katılabilirsiniz. Deneme yapmak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir ve bir test toplantısı yapabiliriz.
2
Etkinlikler / Ynt: Forum Belgeseli Çekimi İçin Online Toplantı Çağrısı
« Son İleti Gönderen: dela 13 Nisan 2026, 21:50:58 »
Epeydir bir araya gelememiştik. Vesile olur.  :2up
3
Etkinlikler / Forum Belgeseli Çekimi İçin Online Toplantı Çağrısı
« Son İleti Gönderen: sefaçabuk 13 Nisan 2026, 15:09:00 »
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi' n den Dr. Gökhan Evecen hocam benimle iletişime geçip, benimle ilgili belgesel çekmek istediklerini söylemişti. Daha sonra belgeselin aslında bireysel değil, bir platform olarak Bıçaksanatı forumun belgeseli olmasının daha uygun olacağına ortaklaşa karar verdik. Antalya da ben, Ömer Efe, Serdar ve Emrah arkadaşlarımızla röportajlar yapıldı, işlemlere yönelik saha çekimleri yapıldı vs.
Bu belgeselde kullanılmak üzere, "online toplantı" çekimlerine de ihtiyaç var, bu amaçla 16 Nisan 2026 saat 20.00 da online toplantı düzenlenecektir, çekimi yapacak arkadaşlar için de en uygun saat bu olduğu için böyle belirlendi.
Amaç, forumun odak olduğu dostça bir söyleşidir, katılımın yüksek olması elbette sevindirici olur. Selam ve saygılar.
Bu arada, Orkun dan özel istek; toplantının yapılacağı online toplantı linkini oluşturup paylaşırsa minnettar kalırız  :)

-------------------------------------------------------------------------------------

Microsoft Teams Toplantı Bilgileri:
Katılım Linki: https://teams.microsoft.com/meet/388251601061786?p=cwRHzN0jIv2LDe2ERZ

Yukarıdaki linkten katılamayan ve teknik aksaklık yaşanlar için girişte manuel yazılması gereken toplantı bilgileri:
Meeting ID: 388 251 601 061 786
Passcode: AS6P6Kj7

Düzenleme: Orkun
4
Etkinlikler / Ynt: Uluslararası Bursa Bıçak Festivali ve Fuarı
« Son İleti Gönderen: orkunaydin350 06 Nisan 2026, 10:03:24 »
Uluslararası Bursa Bıçak Festivali bu yıl 1-2-3 Mayıs 2026 tarihlerinde Bursa Merinos Atatürk Kültür Merkezi Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecektir.
https://www.bursamuze.com/uluslararasi-bursa-bicak-festivali-ve-fuari-1

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ödüllü yarışma gerçekleştirilecek. Yarışmada yalnızca geri dönüştürülebilir / atık malzemelerden üretilmiş şef bıçakları kabul edilecektir.
https://www.bursamuze.com/uluslararasi-bursa-bicak-festivali-geri-donusumden-sef-bicagi-yarismasi
6
Firmalar, Ustalar, Tedarik Bilgileri / Ynt: N690 çakı tedariki hakkında
« Son İleti Gönderen: Sezgin12 01 Nisan 2026, 00:55:03 »
Çok zor konu. Çeliğin ne olduğunu analiz etme imkanımız olmadığı için mecburen ya güveneceğiz yada bilinen Böker gibi global firmalara bakacağız. Ben olsam bilinen ve güven kazanmış, ayrıca adına leke sürdürmek istemeyecek bir ustayla görüşürdüm. ;)

Teşekkürler cevap verdiğiniz için.
8
Firmalar, Ustalar, Tedarik Bilgileri / Ynt: N690 çakı tedariki hakkında
« Son İleti Gönderen: orkunaydin350 30 Mart 2026, 08:34:37 »
Çok zor konu. Çeliğin ne olduğunu analiz etme imkanımız olmadığı için mecburen ya güveneceğiz yada bilinen Böker gibi global firmalara bakacağız. Ben olsam bilinen ve güven kazanmış, ayrıca adına leke sürdürmek istemeyecek bir ustayla görüşürdüm. ;)
9
Firmalar, Ustalar, Tedarik Bilgileri / N690 çakı tedariki hakkında
« Son İleti Gönderen: Sezgin12 28 Mart 2026, 19:46:54 »
Merhabalar. N690 çelikten küçük boy bir çakı almak istiyorum ama daha kalitesiz çelikleri N690 diye satıyorlarmış galiba. O yüzden bildiğiniz, güveniir tedarikçiler var ise öğrenmek isterim. Benim bulduklarım arasında en güvenilir olduğunu düşündüğüm çakıroğlu bıçakcılık var. bu firmadan daha önce N690 çakı alan, memnun kalan arkadaşlar varsa cevap verebilirler, teşekkürler...
10
Elinize sağlık. :2up
Sayfa: [1] 2 3 ... Sonraki Sayfa