Bıçak Sanatı - Forum

Son İletiler

Sayfa: [1] 2 3 ... Sonraki Sayfa
1
Genel Muhabbet / Ynt: Sansürün Dozajı
« Son İleti Gönderen: deserteagle Bugün, 01:28:31 »
Maalesef haberlerde gerçek şiddeti gösterdikten sonra ardından çıkan filme 7+ uyarısının yapıldığı ayarsızlıkta bir medyamız var.  :(
2
Sabit Namlu / Ynt: Et bıçağı (80CrV2 + ceviz)
« Son İleti Gönderen: dela 18 Eylül 2021, 08:19:04 »
Namludaki desenler , kabzeye kadar gitmesi çok güzel olmuş elinize sağlık Mehmet hocam
Sağolasın.  :)
3
Sabit Namlu / Ynt: Et bıçağı (80CrV2 + ceviz)
« Son İleti Gönderen: Ersin Özdemir 17 Eylül 2021, 20:14:12 »
Namludaki desenler , kabzeye kadar gitmesi çok güzel olmuş elinize sağlık Mehmet hocam
4
Sabit Namlu / Ynt: Dagci tanton 6 modeli
« Son İleti Gönderen: Ersin Özdemir 17 Eylül 2021, 20:11:46 »
Balcakli bu şekilde bıçaklari çok seviyorum, mükemmel olmuş. Elinize sağlık
5
Sabit Namlu / Ynt: Et bıçağı (80CrV2 + ceviz)
« Son İleti Gönderen: dela 16 Eylül 2021, 23:53:14 »
...........

 :)) :)) :)) Ya Mehmet ustam alem adamsın vallahi  :))
Çok beğendim bu bıçağı iki gündür inceliyorum  :2up
Eyvallah.  :)
6
Sabit Namlu / Ynt: Et bıçağı (80CrV2 + ceviz)
« Son İleti Gönderen: Yasin UZ 16 Eylül 2021, 20:49:21 »

Sağolasın Hocam.
Normalde kullanmak için yaptığım bıçaklara pek özenmem. Forumda Yasin Hoca diye biri var. Kendime yaptığım son büyük
bıçakta, aman burasıda böyle kalsın dediğim yerler vardı. Beni yerden yere vurdu. Nasıl travmaysa. Sonuç bu oldu.  :)) :)) :))
Şaka bir tarafa, tekrar sağolasın.  :)

:)) :)) :)) Ya Mehmet ustam alem adamsın vallahi  :))
Çok beğendim bu bıçağı iki gündür inceliyorum  :2up
7
Sabit Namlu / Ynt: Et bıçağı (80CrV2 + ceviz)
« Son İleti Gönderen: dela 16 Eylül 2021, 09:53:30 »
Mehmet ustam ellerine sağlık harika bir bıçak olmuş tertemiz işçiliğine bayıldım.
Doku çalışmasına bakarken arapça gizli bir mesaj aradı gözlerim  :))
Namlu ve kabzanın doku uyumu ve çok temiz, özenli bir işçilikle şimdiye kadar yaptığınız ve benim görmüş olduğum bıçaklar arasında en çok bunu beğendim.
Kabzanın parmak oyuğunun olduğu kısımdaki şeklide çok güzel olmuş.
Nasıl öveceğimi şaşırdım maşallah  :2up :2up :2up

Sağolasın Hocam.
Normalde kullanmak için yaptığım bıçaklara pek özenmem. Forumda Yasin Hoca diye biri var. Kendime yaptığım son büyük
bıçakta, aman burasıda böyle kalsın dediğim yerler vardı. Beni yerden yere vurdu. Nasıl travmaysa. Sonuç bu oldu.  :)) :)) :))
Şaka bir tarafa, tekrar sağolasın.  :)

Mehmet hocam eline sağlık. Parlak buçaklar da güzel olabiliyormuş. :2up Namluyu karbür uçla işledin değil mi? Çok yakışmış. Ve aklıma benim uç geldi. Buluşma da olmayınca alamadım gene. :(

Sağolasın Orkun.
Namluyu yumuşakken karbür uçla hallettim. Karartacaktım. Baktım kaybolacaklar. 400 kum el perdahında bıraktım.
Uç duruyor. Adresi ver göndereyim.  :)

8
Sabit Namlu / Ynt: Et bıçağı (80CrV2 + ceviz)
« Son İleti Gönderen: orkunaydin350 16 Eylül 2021, 08:34:39 »
Mehmet hocam eline sağlık. Parlak buçaklar da güzel olabiliyormuş. :2up Namluyu karbür uçla işledin değil mi? Çok yakışmış. Ve aklıma benim uç geldi. Buluşma da olmayınca alamadım gene. :(
9
Sabit Namlu / Ynt: Et bıçağı (80CrV2 + ceviz)
« Son İleti Gönderen: Yasin UZ 15 Eylül 2021, 22:58:14 »
Mehmet ustam ellerine sağlık harika bir bıçak olmuş tertemiz işçiliğine bayıldım.
Doku çalışmasına bakarken arapça gizli bir mesaj aradı gözlerim  :))
Namlu ve kabzanın doku uyumu ve çok temiz, özenli bir işçilikle şimdiye kadar yaptığınız ve benim görmüş olduğum bıçaklar arasında en çok bunu beğendim.
Kabzanın parmak oyuğunun olduğu kısımdaki şeklide çok güzel olmuş.
Nasıl öveceğimi şaşırdım maşallah  :2up :2up :2up
10
Sabit Namlu / Et bıçağı (80CrV2 + ceviz)
« Son İleti Gönderen: dela 15 Eylül 2021, 17:24:57 »
Ana form, sırbian boning knife diye bilinen bıçak.

Çelik : 80CrV2
Tam Boy : 27 cm
Namlu Boy : 15 cm
Kalınlık : 3,8 mm
Kabza : Ceviz
Sayfa: [1] 2 3 ... Sonraki Sayfa