Bıçak Sanatı - Forum

Deri önlük aldım

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Deri önlük aldım
« : 11 Haziran 2015, 15:40:11 »
Geçenlerde siparişini verdiğim deri önlüğüm geldi. Telefonu tutacak bir tripod yokluğunda kadraj biraz kötü oldu, üstten alttan kırpıldı ama sanırım fotoğraf yeteri kadar açıklayıcı olacaktır.

Bu önlüğün ürün adı  "KAYNAKÇI DERİ ÖNLÜK" diye geçiyor,  fiyatı da 17 küsur lira. Bunu toz maskesi filtresi siparişimin yanına kattım. Firma sitesinde başka ne var deyince bunu keşfedip aldım.

Bunu aldığım online satış sitesi bu: http://www.uysisguvenligi.com.tr

Bu siteden daha önce forumda bahsedilmiş. Ben de bir şansımı deneyeyim dedim. Sipraişten sonra bir süre istediklerimi tedarik etmeleri sürdü sonra ürünleri gönderdiler. Siparişimi gönderdiklerini e-posta ile bana bildirdiler, bilgilendirme konusunda fena değiller.

-- o --

Önlük bir deri ürünü için aşırı ucuz gibi gelmişti. Ürünü teslim aldığımda derinin daha pahalı bir üründe kullanılamayacak bazı sorunlarının olduğunu, bir kaç noktasının orjinalinde yamalı olduğunu gördüm. Açıkçası böyle bir derinin kullanılmamasındansa böyle değerlendirilmesi bence iyi bir şey.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

haci

• *
  • 22
  • Meslek: elektrik
  • Yer: malatya
Ynt: Deri önlük aldım
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2015, 15:42:59 »
hayırlı olsun kazasız belasız güzel işlerde kullanın

Aykut Yaren

• *
  • 560
  • Meslek: serbest
  • Yer: yalova
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2015, 16:41:39 »
Eylem abi en iyisini yapmışsın.Metal kesme veya taşlama yaparken kaçacak yer arıyorum :(

Aydın Karakişi

• 1613
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2015, 16:56:33 »
Merhaba   bu  siteden  poliüretan çizme  aldım  kısa konçlu su geldi telefon  ettiğimde  yanlışlık  olduğunu belirtip  hemen değiştirdiler.
Müşteri  memnuniyeti konusunda duyarlılar  tavsiye  ederim.
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2015, 23:10:13 »
Hayırlı olsun, siteyi de öğrendiğimiz iyi oldu. Güvenlikle ilgili her şey var.