Tek kelimeyle mükemmel, tebrikler
salim tebrikler ilk ben görmüştüm zaten cok güzel olmuş işlemesi ne kadar güzel olsada bitiğinde kulanması dahada güzel olacaktır. merakla bana doğru gelmelerini bekliyorum
Temiz bir işçilik, tebrikler. Taşlamada hafif boyuna çzigili yapıyı nasıl oluşturuyorsun? Hoş bir görüntü,eline sağlık...
Evet gayet güzel olmuş eline sağlık
Ellerinize sağlık on numara olmuş Ağız da çok hoşuma gitti, tebrik ediyorum
Alıntı yapılan: genç bıçak - 16 Eylül 2012, 22:11:22Evet gayet güzel olmuş eline sağlıkTeşekkürler Mehmet Ustam.Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 16 Eylül 2012, 22:15:48 İnşallah, İstanbul'a gelirseniz beklerim. Ellerinize sağlık on numara olmuş Ağız da çok hoşuma gitti, tebrik ediyorum Teşekkürler Soytürk Ustam. Keşke bende sizin gibi çeliği kendim döverek yapsaydım. Uygun bir ortamda olursam inşallah birgün bende deneme yapmak isterim.
İnşallah, İstanbul'a gelirseniz beklerim. Ellerinize sağlık on numara olmuş Ağız da çok hoşuma gitti, tebrik ediyorum
Uzun yolculuk hastalığımdan dolayı beni yoruyor ama İstanbul'a gelmeye niyetliyim. Eğer olur da gelirsem uğrayacağım adreslerden biri sizin olacak mutlaka.
Çok güzel bir calışma, tebrik ederim. Ellerine saglık.D2 yi pek fazla tanımayan ve kullanmamış bir adam olarak, -Kabza içi boşaltildiktan sonra, kenarında kalan kısımlar fazla ince ve etsiz mı kalmış...Diye sormaktayim..